Κοινωνία

Συνελήφθη ο ύποπτος για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στην Λαμία

Συνελήφθη τελικώς, μετά την εξέταση του από τους αστυνομικούς, ο άνδρας που εθεωρείτο ο υπ΄ αριθμόν 1 ύποπτος για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.

Οι αστυνομικοί άκουσαν την διήγηση του για τα γεγονότα το μοιραίο βράδυ, τα οποία νωρίτερα εξιστορούσε και ο ίδιος στο Facebook, ωστόσο δεν πείστηκε απο αυτήν. Σε συνδυασμό με τα δακτυλικά του αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι της άτυχης 45χρονης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τελικώς τον άνδρα, ο οποίος είχε γνωριστεί με την δολοφονημένη παιδοψυχολόγο απο την ενασχόληση τους με πολιτική κίνηση.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, σε ανάρτηση του, το κείμενο της οποίας βρίθει ασυναρτησιών, είχε άριστες σχέσεις με την 45χρονη και το βράδυ της Τετάρτης επικοινώνησε μαζί της. Την ρώτησε αν μπορεί να κοιμηθεί στο σπίτι της και –πάντοτε σύμφωνα με τον ίδιο – η Θώμη του απάντησε θετικά, αν και του είπε πως έχει πυρετό.

Όπως δηλώνει ο άνδρας, πήγε στο σπίτι της και αφού συζήτησαν, χρειάστηκε να κατέβει στο αυτοκίνητό του. Πήρε τα κλειδιά από τη Θώμη, κατέβηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο, όπως συνεχίζει, κάποιος τον χτύπησε με βαρύ αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν συνήλθε, βρισκόταν – όπως ισχυρίζεται – γυμνός μέσα στο αυτοκίνητό του, με τρομερό πονοκέφαλο και με σκασμένο το ένα λάστιχο του οχήματος. Αναφέρει ότι ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί, χωρίς να ξέρει προς τα πού. Έφτασε σε ένα μοναστήρι, εκεί κοιμήθηκε πολλές ώρες και στη συνέχεια οι μοναχοί τον έδιωξαν.

Στη συνέχεια, οι πληροφορίες του lamiastar.gr λένε πως βρέθηκε σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας.

Εκεί διερχόμενοι τον αντιλήφθηκαν, διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσαν  την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Λαμίας, οι οποίοι τον μετέφεραν στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa