Κόσμος

Συνταρακτική αποκάλυψη για Λιγνάδη: Είχε μηνυθεί και το 1984 για ασέλγεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας κατά του γνωστού θετράνθρωπου Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία αναφέρει ότι είχε μηνυθεί και το 1984 και πάλι για ασέλγεια.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης καταγγέλθηκε το 1984 από τους γονείς ενός αγοριού για σεξουαλική παρενόχληση αλλά η μήνυση τελικώς αποσύρθηκε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ο κ. Λιγνάδης, έκανε παρέα με ένα ζευγάρι καλλιτεχνών. Προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους. Στην αρχή τον χάιδευε, έπειτα του έκανε επίμονα τηλεφωνήματα στα οποία του έλεγε «αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς».

Το παιδί έφτασε στο σημείο απόπειρας αυτοκτονίας. Οι γονείς του τον μετέφεραν έγκυρα στο νοσοκομείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο μικρός ένα χρόνο μετά τους είπε τι τον οδήγησε σε αυτό το σημείο.

Την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι είχε ξαναγίνει. Ωστόσο το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό γιατί οι γονείς του 14χρονου τότε, απέσυραν τελικώς την μήνυση γιατί φοβήθηκαν.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa