Εκλογές 2019 Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζει το ευρωψηφοδέλτιο – Θα υπάρξει ειδική ρύθμιση για χάρη της Έλενας Κουντουρά;

Τους πρώτους 15 υποψήφιους που θα συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο αναμένεται να ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα επόμενα 24ωρα. Μεγάλο το παρασκήνιο γύρω από το όνομα της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά.

Στην Κουμουνδούρου σβήνουν και γράφουν ονόματα, έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν την στρατηγική του πολύπλευρου ανοίγματος που έχει ανακοινωθεί από το κυβερνητικό κόμμα.

Μέχρι τη Δευτέρα θα έχει συνεδριάσει είτε σε διευρυμένη μορφή η Πολιτική Γραμματεία ή σε συνεδρίαση-εξπρές η ΚΠΕ για να εγκρίνει τα ονόματα που θα έχει επιλέξει ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του, ενώ θα ακολουθήσει αργότερα η συμπλήρωση της λίστας, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί οι τελευταίες επαφές και συμφωνίες με τους εν δυνάμει υποψήφιους.

Όπως σημειώνει η iefimerida, η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει σε ρύθμιση για το ασυμβίβαστο του υποψηφίου ευρωβουλευτή και βουλευτή αν θέλει να εντάξει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ την Έλενα Κουντουρά, ώστε να την ανταμείψει για τη στάση της στη Συμφωνία των Πρεσπών και την παραμονή της στο κυβερνητικό σχήμα.

 

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa