Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οι αλλαγές στις Ένοπλες Δυνάμεις γεννούν σοβαρά ερωτήματα

Σοβαρά ερωτήματα γεννούν, σύμφωνα με  ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, οι σημερινές αλλαγές στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με ανακοίνωσή του, ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας σημειώνει ότι οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ «γεννούν σοβαρά ερωτήματα, αναφορικά και μόνο με την τήρηση και το σεβασμό στο ισχύον θεσμικό πλαίσιο». Επίσης, ο κ. Δρίτσας υποστηρίζει ότι σε στιγμές ιδιαίτερα κρίσιμες για τα εθνικά θέματα, παραβιάζονται θεσμοθετημένοι κανόνες, αναφορικά με το χρόνο θητείας των ηγετών των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα πρόσωπα. Τιμούμε τους ηγέτες των Ενόπλων Δυνάμεων, τόσο αυτών που απέρχονται όσο και αυτών που αναλαμβάνουν νέα αναβαθμισμένα καθήκοντα. Τους τιμούμε και τους εμπιστευόμαστε. Όμως, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι, αυτός ο σεβασμός και αυτή η τιμή δε φαίνεται να εκδηλώνεται και να αποδίδεται από τους κυβερνητικούς χειρισμούς και αποφάσεις, γεγονός που γεννά βάσιμες ανησυχίες», σημειώνει ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα, ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την ευαρέσκεια και τις ευχαριστίες του προς τους απερχόμενους ηγέτες του στρατεύματος και εύχεται καλή επιτυχία στη νέα ηγεσία.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa