Παρασκηνιακά

«Σφάχτηκαν» on air! Απίστευτες ατάκες: «Θέλω να ολοκληρώσω» – «Δεν κάνουμε sex» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έναν ιδιαίτερα έντονο διάλογο είχαν σήμερα το πρωί στον αέρα της ΕΡΤ ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης.

Όλα άρχισαν όταν ο κ. Αρβανίτης διαμαρτυρήθηκε ότι ο συνομιλητής του τον διέκοψε, με τον κ. Παπαδημητρίου να λέει «εγώ έχω αρχίσει να νυστάζω» με το «αφήγημα», που επιχειρούσε να προβάλει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι η έπαρση της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ», απάντησε ο κ. Αρβανίτης.

«Άμα δεν το ανέχεστε μπορείτε να φύγετε», είπε από την πλευρά του ο κ. Παπαδημητρίου, κατηγορώντας τον ευρωβουλευτή ότι δεν ήρθε στην ώρα του. «Δεν ήσασταν στην ώρα σας που είναι το πιο χαρακτηριστικό της συνέπειας. Σας περίμενα παρόλα αυτά γιατί ήθελα να έχω τη χαρά να συζητήσουμε», πρόσθεσε.

Εκείνη τη στιγμή, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επιχείρησαν να παρέμβουν προκειμένου η συζήτηση να συνεχιστεί, καλώντας τον κ. Παπαδημητρίου να αφήσει τον συνομιλητή του «να ολοκληρώσει».

«Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε», σχολίασε ο κ. Παπαδημητρίου.

«Είστε αυθάδης. Άλλωστε όπως το έχετε πει μια σοβαρή Χρυσή Αυγή θα βοηθούσε πολύ το πολιτικό σύστημα της χώρας», είπε στη συνέχεια ο κ. Αρβανίτης, με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να αρνείται πως υποστήριξε κάτι τέτοιο, κάνοντας λόγο για όχι απλά για fake news αλλά για «’συκοφάντικ’ news».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa