Κοινωνία

Σφίγγει ο κλοιός για τη μαυροφορεμένη με το βιτριόλι! Νέο χειρουργείο για την 34χρονη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδος στην επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Ενώ και οι ρυθμοί αποκατάστασης της υγείας της 34χρονης Ιωάννας είναι εντατικοί, καθώς έχει υποστεί σοβαρότατα τραύματα από την παρανοϊκή επίθεση με οξύ που δέχτηκε.

Σε δεύτερο, τρίωρο χειρουργείο υποβλήθηκε η 34χρονη Ιωάννα, με τα εγκαύματα που έχει υποστεί να είναι πολύ σοβαρά τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μετά την επίθεση με βιτριόλι, το 18% του σώματός της φέρει σοβαρά εγκαύματα ενώ περίπου το 93% του προσώπου της έχει εγκαύματα. Η εγχείρηση σύμφωνα με τους γιατρούς πήγε καλά, ενώ ομάδα ψυχολόγων στηρίζει την Ιωάννα, καθώς η ψυχολογική της υγεία είναι βεβαρημένη.

Οι έρευνες πλησιάζουν τη δράστιδα

Ωστόσο οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με τις αρχές να έχουν εστιάσει την έρευνα σε τρεις γυναίκες. Ενώ τη Δευτέρα, αναμένοντα ιτα αποτελέσματα από τις τηλεφωνικές επαφές της.

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, αναφερόμενος στον κύκλο των υπόπτων και τις συνεχείς καταθέσεις που δίνονται στην ειδική ομάδα των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, τόνισε πως «η Ελληνική Αστυνομία εργάζεται ασταμάτητα, προκειμένου να «ξετυλίξει» το κουβάρι του αποτρόπαιου εγκλήματος. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς ακόμη η Αστυνομία συγκεντρώνει πληθώρα καταθέσεων. Οι Αρχές έχουν εξετάσει μέχρι τώρα περίπου 20-25 άτομα από το οικογενειακό, επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον της κοπέλας».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa