Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Πατούλη στον Τσίπρα για την στήριξη στη Δούρου

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τη στήριξη του στο μέχρι σήμερα έργο της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός «έβαλε πολύ χαμηλά τον πήχη για την Αττική».

Όλη η δήλωση του κ. Πατούλη:

«Αξίζουμε καλύτερα. Στις 26 Μαΐου, η Αττική κάνει μια Νέα Αρχή.

Αν ο κ. Πρωθυπουργός πιστεύει πραγματικά, ότι η θητεία της κας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής αποτελεί παράδειγμα πετυχημένης τοπικής διακυβέρνησης, γι’ αυτό αξίζει να στηριχθεί εκ νέου η υποψηφιότητα της, σημαίνει ότι αποδέχεται την προσωπική του ευθύνη για όλα όσα συνέβησαν στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, τα προηγούμενα χρόνια.

Ευθύνη που θα καταλογιστεί στην κάλπη της 26ης Μαΐου.

Μπορεί να αμφισβητεί τις δημοσκοπήσεις γιατί δεν τον βολεύουν.

Θα εκπλαγεί δυσάρεστα την ημέρα των εκλογών, όπως έχει εκπλαγεί από την αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού αλλά και της ομογένειας, απέναντι στην επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.

Μην περιμένει οι πολίτες να στηρίξουν τις επιλογές του, όταν επιμένει να στηρίζει πρόσωπα και πολιτικές που αναπαραγάγουν το ξοφλημένο μοντέλο της κομματοκρατίας, της αναποτελεσματικότητας , της ανεπάρκειας και της αναξιοπιστίας.

Αν πιστεύει ότι στους πολίτες της Αττικής αξίζει ξανά μια Δούρου, αυτό σημαίνει ότι έχει βάλει πολύ χαμηλά τον πήχη για την Αττική.

Και οι πολίτες της Αττικής θα τον τιμωρήσουν, γιατί πιστεύουμε ότι αξίζουμε καλύτερα, γιατί μπορούμε περισσότερα.

Στις 26 Μαΐου η Αττική θα κάνει μία Νέα Αρχή».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa