Περιφέρειες - Δήμοι Πολιτική

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ωρολογιακή βόμβα» το θέμα των σκουπιδιών στην Αττική

«Ωρολογιακή βόμβα» που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση και η Ρένα Δούρου στη νέα χαρακτήρισε το πρόβλημα των σκουπιδιών στην Αττική ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωρικάκος εξήγησε ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, καθώς έως το τέλος του φετινού έτους πρέπει να έχει βρεθεί λύση στο τεράστιο πρόβλημα.

Διευκρίνισε ότι τεράστιο πρόβλημα απορριμμάτων αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, με εξαίρεση περιοχές όπως η Δυτική Μακεδονία και η Ήπειρος που το πρόβλημα επιλύθηκε μέσω ΣΔΙΤ. Ανέφερε, όμως, στην Αττική το πρόβλημα είναι τραγικό.

«Είναι εφιαλτική η σημερινή κατάσταση του ΧΥΤΑ στη Φυλή η προηγούμενη κυβέρνηση άφησε μια ωρολογιακή βόμβα στη νέα, και ιδίως στους πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός σημείωσε ότι σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς, υφυπουργούς και γενικούς γραμματείς έγινε αναλυτική ενημέρωση για το θέμα από το νέο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

«Εξετάζονται όλα τα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέτρα. Ευθύνη μας είναι να αντιμετωπίσουμε το θέμα, και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό» επισήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa