Πολιτική

«Τάπα» Γεραπετρίτη σε Τσίπρα: «Δεν παύει να με εκπλήσσει το πόσο λείπει η πολιτική ευθύτητα και ευθυκρισία»

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση στο Αλέξη Τσιπρα και στα  όσα είπε που εμφάνισε ως συγγραφέα σε βιβλίο στο οποίο ήταν επιμελητής. Συγκεκριμένα το βιβλίο αναφερόταν στο δικαίωμα συνάθροισης και υπήρχαν πολλές απόψεις μέσα οι οποίες είναι κόντρα στην φιλοσοφία του νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση. «Δεν παύει να με εκπλήσσει το πόσο λείπει από αυτή την αίθουσα η πολιτική ευθύτητα και ευθυκρισία» σχολίασε ο Γ. Γεραπετρίτης απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον ίδιο.

Ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως στο σύγγραμμα στο οποίο αναφέρθηκε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος ήταν επιμελητής και όχι συγγραφέας. «60 συγγραφείς έγραψαν σε 2.000 σελίδες» εξήγησε.

Τόνισε ακόμα πως από τους συγγραφείς του τόμου εκφράστηκαν πολλές απόψεις, μεταξύ των οποίων και υπέρ του κρατικού παρεμβατισμού και των εθνικοποιήσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ασπάζονται τις θέσεις αυτές οι επιμελητές.

Σημείωσε δε πως ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε μόνο ένα απόσπασμα αποφεύγοντας να αναφέρει πολύ σημαντικές αναφορές για τη ρύθμιση του δικαιώματος της συνάθροισης, ενώ τόνισε πως το πιο σοκαριστικό είναι πόσο εύκολα χρησιμοποιεί ο κ. Τσίπρας όρους και χαρακτηρισμούς.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa