Πολιτική

«Τάπα» Μητσοτάκη σε Τσίπρα: «Έχει δίκιο ο κόσμος, ο Κοτζιάς και οι δικοί σας που σας λένε ψεύτη»

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην Βουλή μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την τελευταία απόφαση του Eurogroup.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Από το βήμα της Βουλής ο κ. Τσίπρας ισχυρίστηκε ότι με την απόφαση του Eurogroup η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για πλεονάσματα το 2021. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση του πρωθυπουργού που χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρας ψεύτη.

Στη αρχή της απάντησης του ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «Τι λέει η απόφαση του Eurogroup, κ. Τσίπρα; Εκτιμούμε ότι θα επιστρέψουμε σε πλεόνασμα το 2021, αλλά υπάρχει μία φράση ακόμα. Έρχεται το Eurogroup και λέει ότι επιβεβαιώνουμε πως ο κανόνας αυτός, των πλεονασμάτων δηλαδή, αν υπάρχει ανάγκη δεν θα ισχύει ούτε το 2021 και έρχεστε εδώ και λέτε ψέματα για ακόμα μια φορά και μετά απορείτε γιατί σας λέει όλος ο κόσμος ψεύτη».

Τέλος τόνισε ότι «Λέτε ψέματα, ψεύτη σας λέει και ο κ. Κοτζιάς, και οι δικοί σας συνάδελφοι σας λένε ψεύτη. Ντροπή σας, κ. Τσίπρα, να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα παραπλανώντας την εθνική αντιπροσωπεία και λέγοντας συνειδητά ψέματα στους βουλευτές και στον ελληνικό λαό. Είναι η τέταρτη φορά που έρχεστε στη Βουλή ψευδόμενος για έγγραφα που εσείς έχετε καταθέσει».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa