Κοινωνία

Τα… αλά Μύκονος πάρτι σε σπίτια της Αθήνας ο νέος «πονοκέφαλος» υγειονομικών και αστυνομίας!

Έντονη ανησυχία προκαλεί η αποκάλυψη για κρυφά και ιδιωτικά πάρτι που διοργανώνονται εν μέσω της πανδημίας  κορωνοϊού σε σπίτια στην Αθήνα, τα προσκλητήρια των οποίων στέλνονται μέσω των social media.

Για το φαινόμενο μίλησε στο Mega ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος και περιέγραψε το δύσκολο έργο της αστυνομίας να βάλει «φρένο» στα ιδιωτικά πάρτι που ολοένα και πληθαίνουν στην πρωτεύουσα, σε μια στιγμή που τα κρούσματα παρά τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα μεγάλα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μαυροειδάκος, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ξέρουν ακριβώς τι γίνεται, αλιεύονται πληροφορίες και ήδη γίνονται συσκέψεις στη ΓΑΔΑ για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο αν εξελιχθεί.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να εισέλθει στα σπίτια δίχως εισαγγελική παρέμβαση, επομένως δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των ατόμων και να επιβληθεί το ανάλογο πρόστιμο, σε μια κατάσταση που αντιμετώπισε και το καλοκαίρι στη Μύκονο.

Δείτε όσα είπε

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER