Παρασκηνιακά

Τα αυτοκίνητα, οι μηχανές και τα σκάφη των πολιτικών αρχηγών

Με τη δημοσιοποίηση των «πόθεν έσχες» των βουλευτών έγινε γνωστό πόσα χρήματα έχουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, πόσα διαμερίσματα έχουν, αλλά και ποιος είναι ο πλουσιότερος και ποιος ο φτωχότερος βουλευτής.

Κάτι ακόμα που έγινε γνωστό όμως είναι και ο τρόπος που μετακινούνται τόσο οι βουλευτές αλλά και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε πως είναι κάτοχος μίας μοτοσυκλέτας, 652 κυβικών, με την οποία τον βλέπαμε συχνά να πηγαίνει στη Βουλή.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως πούλησε ένα Ι.Χ. του 2011, το οποίο ήταν 1390 κυβικά, και αγόρασε ένα άλλο, ίδιων κυβικών.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά φαίνεται πως μοιράζεται το αυτοκίνητό της με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με το «πόθεν έσχες» που κατέθεσε, ο σύζυγός της πούλησε ένα Ι.Χ. του 2007 έναντι 2.000 ευρώ και αγόρασαν το 2014 ένα άλλο αυτοκίνητο, αξίας 12.000 ευρώ

Ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης έχει δύο μοτοσυκλέτες, 400 και 125 κυβικών αντίστοιχα, ενώ η σύζυγός του έχει ένα αυτοκίνητο 1000 κυβικών.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας δεν δήλωσε κάποιο όχημα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, δήλωσε ένα σκάφος 8,30 μέτρων, δύο αυτοκίνητα, 5967 και 2000 κυβικών αντίστοιχα, ενώ η σύζυγός του δήλωσε ένα αυτοκίνητο 4970 κυβικών, το οποίο όμως δήλωσε σε ακινησία, λόγω αδυναμίας πώλησής του.

Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος δεν δηλώνει κάποιο όχημα, σε αντίθεση με τη γυναίκα του, Ελένη Ζαρούλια, η οποία δήλωσε πως έχει στην κατοχή της ένα αυτοκίνητο 1600 κυβικών.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa