Ζώδια

Τα ζώδια της Δευτέρας από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός: Μία όμορφη μέρα. Θα μπορέσετε μέσα από προβληματισμούς που έχετε, να βρείτε κάτι που θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει χαρούμενους. Η προσωπική σας ζωή θα είναι εκείνη που θα έχει τον πρώτο λόγο σε όλο το σκηνικό της μέρας. Σήμερα θα παρουσιαστούν από το πουθενά κάποιες ειδήσεις που περιμένατε καιρό, με αποτέλεσμα να σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση.

Ταύρος: Σήμερα θα βρεθείτε με πρόσωπα της οικογένειας σας. Θα νιώσετε αποδοχή, γαλήνη και αγάπη από συγγενικά σας πρόσωπα και πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε ένα κοινωνικό γεγονός που θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Η διάθεση σας θα είναι επιτέλους αρκετά καλή και είναι κρίμα να μην μοιραστείτε την μέρα σας με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι: Μπορεί από το πουθενά να παρουσιαστούν άνθρωποι που θα σας ευνοήσουν σε θέματα που σας αφορούν. Θα νιώσετε ότι έρχονται λύσεις που σας ταιριάζουν, για να σας απαλλάξουν από τις έννοιες που έχετε. Κάποια νέα που θα μάθετε, ίσως αφορούν ένα συναισθηματικό σας ζήτημα που οδεύει προς την λύση του.

Καρκίνος: Σήμερα είναι μια πραγματικά αισιόδοξη μέρα. Θα μπορέσετε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα για σας και τους γύρο σας. Μπορεί να βρεθείτε ανάμεσα σε δικά σας αγαπημένα πρόσωπα, που θα μοιραστείτε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Μία ξαφνική τύχη, ή ένα νέο θα σας αλλάξει ακόμη και αυτά που σκεφτόσασταν έως χθες.

Λέων: Σήμερα μία πάρα πολύ ευνοϊκή μέρα για να ξεκινήσετε το οτιδήποτε θέλετε να έχει τύχη και διάρκεια. Πολύ πιθανόν να πρέπει να απαλλαχτείτε σήμερα από κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούσαν καιρό. Ότι γίνει μέχρι το απόγευμα θα σας φέρει χαρά και ικανοποίηση. Κάποιοι συγγενείς που σας έχουν προβληματίσει αρκετά, μπορεί να σας ζητήσουν συγνώμη.

Παρθένος: Η μέρα έχει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Κάποια θέματα που σας προβλημάτιζαν εδώ και πολύ καιρό, γίνονται αδύναμα. Και όχι μόνο αυτό,…την θέση τους παίρνουν πλέον ευχάριστα γεγονότα. Μία ανατρεπτική λοιπόν μέρα προς το καλλίτερο που πολύ πιθανόν να νιώσετε ότι τα καλά δεν θα σταματήσουν εδώ. Το φιλικό περιβάλλον θα σταθεί δίπλα σε κάθε επιλογή σας.

Ζυγός: Σήμερα θα θελήσετε να συμμετέχετε σε όμορφα γεγονότα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Από το πρωί θα νιώσετε χαρά για κάτι που θα συμβεί στην προσωπική σας ζωή αλλά και στον φιλικό σας κύκλο. Κάποιοι από σας ίσως να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Κατά την διάρκεια της ημέρας ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα κάνει κάποια σημαντική για σας κίνηση, που θα σας βγάλει από μία ταλαιπωρία που περνούσατε.

Σκορπιός: Η ήμερα σήμερα φτιάχτηκε για να αναδείξατε τα ταλέντα σας, να δείτε την κοινωνική σας ζωή να αναβαθμίζεται και να προχωρήσετε σε ανώτερη κλίμακα το κοινωνικό σας πρεστίζ. Είναι η μέρα που θα ασχοληθούν πολλοί με σας και με την προσωπικότητα σας. Αν θα πρέπει να αναδείξατε κάτι που σας εκφράζει απόλυτα, σήμερα είναι η καταλληλότερη μέρα.

Τοξότης: Ίσως να βρεθείτε σήμερα σε μία πνευματική αναζήτηση, ή σε μία μετακίνηση που θα συνδυάζει την μάθηση και την εκπαίδευση. Τα προσωπικά σας θέματα συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν και να σας προβληματίζουν αρκετά. Αφήστε τα δύσκολα για τον άλλο μήνα και σήμερα πάρετε την όμορφη ενέργεια που σας δίνει το Σύμπαν.

Αιγόκερως: Σήμερα δεν ξεκολλά το μυαλό σας από ένα πολύ προσωπικό σας θέμα. Ίσως να σας προβληματίζει ο τρόπος που πρέπει να το διαχειριστείτε ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμητέ. Όλα θα γίνουν όπως θα θέλατε, αν πραγματικά φροντίσετε να πετάξετε μακριά σας το παρελθόν. Σήμερα επίσης θα δείτε κάποιο θέμα οικονομικής φύσης να διορθώνεται.

Υδροχόος: Μία εξαιρετικά καλή μέρα, όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις, όπως επίσης και την σχέση σας με τον –την σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε πάρα πολύ κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα που θα μοιραστείτε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Μία μετακίνηση που θα συνδυάζεται με κάποιο κοινωνικό γεγονός, θα σας γεμίσει τις μπαταρίες και θα νιώσετε δυνατοί στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας

Ιχθείς: Ετοιμαστείτε για μία πολύ ευνοϊκή αλλαγή στον τομέα των επαγγελματικών σας. Πολύ πιθανόν να παρουσιαστεί και μια δεύτερη απασχόληση με αρκετά ευνοϊκούς όρους. Φροντίστε όμως όσο γίνεται την προσωπική σας ζωή, διότι βρίσκεται σε μία περίοδο αλλαγών, παρεξηγήσεων και εντάσεων. Η οικογένεια συνεχίζει να σας απασχολεί, ίσως σε πιο μικρό βαθμό από πριν. Βάλτε μια σειρά στις διατροφικές σας συνήθειες.

Πηγή: backstage24.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa