Ζώδια

Τα ζώδια της Τετάρτης από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός: Μία αρκετά θετική μέρα σε ότι αφορά την προσωπική σας προβολή και πολύ πιθανόν πολλά θέματα που σας απασχολούν θα πάρουν θετική πορεία. Αξιοποιήστε σήμερα τα χαρίσματα που σας έχουν δοθεί ώστε να λάμψετε με την παρουσία σας.

Ταύρος: Ξεχειλίζετε και σήμερα από δημιουργικότητα. Βέβαια να έχετε κατά νου ότι εργασιακά θέματα θα έχουν μια περίεργη καθυστέρηση και απαιτείται μεγάλη προσοχή ώστε να τα δείτε σφαιρικά και με ηρεμία. Από το βράδυ υπάρχει αρκετή εύνοια.

Δίδυμοι: Θα υπάρξει σήμερα αρκετή ενέργεια, με ότι και να ασχοληθείτε. Πολύ πιθανόν να τακτοποιήσετε ένα προσωπικό ζήτημα που αυτό το διάστημα σας ταλαιπωρούσε αρκετά. Βρίσκεστε μπροστά από σημαντικές εξελίξεις που έρχονται με σταθερό ρυθμό.

Καρκίνος: Βρίσκεστε σε μια περίοδο που σας απορροφούν αρκετά τα οικογενειακά θέματα. Θα υπάρξουν και αρκετές καθυστερήσεις σε εκκρεμότητες που έχουν άμεση σχέση με άτομα του περιβάλλοντος σας. Αδιαφορία σας εκθέτει σε αγαπημένο σας πρόσωπο.

Λέων: Η μέρα αυτή αρκετά θετική και σας δείχνει πως θα πρέπει να πορευτείτε το επόμενο διάστημα. Μην αμελήσετε κάποια επαγγελματικά σας θέματα, που πολύ σύντομα θα τα δείτε να θεριεύουν μπροστά σας. Η περίοδος της χάριτος δεν κρατά για πάντα.

Παρθένος: Οι σκέψεις σας αυτή την φορά μπορεί να είναι υπερβολικά συναισθηματικές, αλλά έχετε πιάσει όλο το νόημα σε κάτι που σας απασχολεί πάνω σε ένα προσωπικό σας θέμα. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις άμεσα, γιατί δεν είστε ακόμη έτοιμοι.

Ζυγός: Θα έχετε μια ιδιόρρυθμη μέρα, εφόσον θα πρέπει να κάνετε πολλά μαζί πράγματα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Θα χάσετε για λίγο τον ρυθμό σας, και την προσωπική σας ηρεμία. Η ασυνεννοησία και η αψυχολόγητη συμπεριφορά σας, δημιουργεί προβλήματα.

Σκορπιός: Αν και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αρκετά και σήμερα, βρίσκεστε παρόλα αυτά σε περίοδο ανασυγκρότησης και δημιουργίας. Ο Κρόνος έχει αποχωρίσει από εσάς και τώρα ανανεώνετε τις σκέψεις και τις πράξεις σας.

Τοξότης: Μία όμορφη γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Οι υποχρεώσεις σας μπαίνουν σε μία σειρά και πολύ σύντομα θα γίνετε αρκετά πρακτικοί και θα γειωθείτε στα σημαντικά σας θέματα.

Αιγόκερως: Βρίσκεστε ακόμη σε μια δυσκολία συναισθηματική που προέρχεται από την κακή εκτίμηση προσώπων. Αν και ο Δίας σας στέλνει ευνοϊκούς κραδασμούς, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό, σας υπενθυμίζει τις λαθεμένες κινήσεις που έχετε κάνει.\

Υδροχόος: Το φιλικό περιβάλλον σας δίνει μεγάλη ηθική βοήθεια στο να προχωρήσετε σε ένα σημαντικό σας διάβημα. Κάποιες εκκρεμότητες γραφειοκρατικές θα σας προβληματίσουν ακόμη σε μεγάλο βαθμό. Προσέξτε λίγο την υγεία σας προς το βράδυ.

Ιχθύς: Τα επαγγελματικά σας θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά και θα δείτε πολύ σύντομα να εξελίσσονται κάποια ζητήματα αρκετά σημαντικά. Βέβαια το βράδυ σας περιμένει ένα ξεχωριστό κοινωνικό γεγονός.

Πηγή: backstage24.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa