Παρασκηνιακά

Τα παιδιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη φύτεψαν μια αμπελιτσιά στη μνήμη του (ΦΩΤΟ)

Μία αμπελιτσιά στη μνήμη του πατέρα τους, φύτεψαν χθες στον κήπο της οικογένειας, στο Ακρωτήρι Χανίων, τα τέσσερα παιδιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Κατερίνα και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

Για την κίνηση προς τιμή του πατέρα τους μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη διάρκεια της τελετής ονοματοδοσίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην πατρική οικία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, επί της οδού Ακρωτηρίου 28, που πλέον ονομάζεται οδός Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Το ίδιο έκανε και η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Σήμερα είχαμε τη μεγάλη χαρά, στον κήπο του σπιτιού μας να φυτέψουμε στη μνήμη του μία αμπελιτσιά. Το μοναδικό ενδημικό δέντρο της Κρήτης.

Το κάναμε ως ελάχιστη αναγνώριση σ’ έναν άνθρωπο που έβαλε την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού μας σε πρώτη προτεραιότητα. Αναγνώρισε τις μεγάλες προκλήσεις της υποβάθμισης του περιβάλλοντος, πριν αυτές αναγνωριστούν από τους πολλούς.

Αλλά έτσι ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Έβλεπε πολύ μακριά, ήταν μπροστά από την εποχή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ