Κόσμος

Τα 9 πρόσωπα της τραγωδίας στη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ (ΦΩΤΟ)

Ο πλανήτης είναι συγκλονισμένος από τον χαμό του Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης του Τζιάνα και άλλων επτά συνεπιβατών τους μετά από την πτώση του ελικοπτέρου στην Καλαμπάσας της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Τα 9 πρόσωπα της τραγωδίας

Ήδη, έχουν επιβεβαιωθεί ποια ήταν τα 9 άτομα που επέβαιναν στο μοιραίο Sikorsky S-76B.

O Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα (ή αλλιώς Τζίτζι)

Από τη συντριβή σκοτώθηκαν ακόμα ο Τζον Αλτομπέλι, η σύζυγός του Κέρι και η κόρη τους Αλίσα. Η Τζιάνα Μπράιαντ και η Αλίσα ήταν συμπαίκτριες στην ομάδα της Mamba Academy, της Ακαδημίας μπάσκετ που είχε ιδρύσει ο Κόμπι Μπράιαντ με έμπνευση από το παρατσούκλι του. Τα δυο κορίτσια ταξίδευαν συχνά με το ελικόπτερο του Μπράιαντ για να πηγαίνουν στους αγώνες τους.

Ο Τζον Αλτομπέλι ήταν προπονητής μπέιζμπολ στο Orange Coast College. Ήταν 56 ετών και με τη σύζυγό του Κέρι, εκτός από την Αλίσα, που πέθανε μαζί τους, είχαν αποκτήσει ακόμη έναν γιο και μια κόρη.

Η ανακοίνωση από το κολέγιο που προπονούσε ο Τζον Αλτομπέλι

Νεκρή είναι και η Κριστίνα Μάουζερ, προπονήτρια της Τζιάνα και βοηθός του Κόμπι. Ήταν ειδική στην άμυνα, ειδικά στην άμυνα ζώνης.

Η συγκινητική ανακοίνωση του συζύγου της στο Facebook όπου αναφέρει ότι ο ίδιος και τα παιδιά τους είναι «συντετριμμένοι».

Ο πιλότος του ελικοπτέρου ήταν ο Άρα Ζομπαγιάν, ένας έμπειρος χειριστής, ο οποίος είχε εκπαιδεύσει πολλούς άλλους.

Νεκρές μετά την πτώση του ελικοπτέρου είναι ακόμα η επίσης συμπαίκτρια της Τζιάνα Μπράιαντ, Πέιτον Τσέστερ και η μητέρα της Σάρα.

Εδώ μαζεμένα τα πρόσωπα που έχασαν τη ζωή τους μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου:

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER