Κόσμος

Τηλεοπτική καριέρα ονειρεύεται η Άνγκελα Μέρκελ – Θέλει να παρουσιάζει δικό της… τοκ-σόου

Πολυθεσίτισσα ονειρεύεται να γίνει η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, η οποία παράλληλα με τα κυβερνητικά της καθήκοντα θα ήθελε να παρουσιάζει και ένα τηλεοπτικό τοκ-σόου.
«Μακάρι να μπορούσα να το κάνω-να παρουσιάζω ένα τοκ σόου παράλληλα με την καγκελαρία»  φέρεται να απάντησε η Άγγελα Μέρκελ σε σχετικό ερώτημα εφημερίδας.
Η 63χρονη Μέρκελ αποκάλυψε αυτό το όνειρό της στην εφημερίδα Rheinische Post, σε μια συνέντευξη που θα δημοσιευτεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου.

Η καγκελάριος έχει ριχθεί ολόψυχα στη μάχη για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμά της περιλαμβάνει έως και πέντε ή και περισσότερες ομιλίες και προεκλογικές συγκεντρώσεις την ημέρα. Βιντεοσκοπεί επίσης τακτικά μηνύματα που αναρτώνται στο διαδίκτυο.

Την Κυριακή η Μέρκελ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον υποψήφιο των Σοσιαλδημοκρατών, τον Μάρτιν Σουλτς, στην πρώτη και μοναδική τηλεμαχία μεταξύ τους. Είπε στην εφημερίδα ότι δεν έχει τον χρόνο για να μελετήσει βίντεο από προηγούμενες τηλεμαχίες αλλά θα προετοιμαστεί διαβάζοντας. Πρόσθεσε ότι ελπίζει να παρακολουθήσουν την εκπομπή όσο το δυνατόν περισσότεροι Γερμανοί.

Σύμφωνα με τον ινστιτούτο δημοσκοπήσεων Forsa, σχεδόν οι μισοί από τους 61,5 εκατομμύρια  ψηφοφόρους θα στηθούν μπροστά στις τηλεοράσεις τους την Κυριακή για να δουν τη «μονομαχία» μεταξύ της Μέρκελ και του Σουλτς.

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa