Εκλογές 2019 Περιφέρειες - Δήμοι

Τηλεοπτικός παρουσιαστής υποψήφιος δήμαρχος Σκύρου!

Ο παρουσιαστής που έγινε γνωστός από την εκπομπή του Alpha «Σπίτι από την αρχή», στο πλευρό της Σίσσυς Φειδά, είναι υποψήφιος δήμαρχος Σκύρου.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Γιώργο Λαμπαθάκη. Αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής κατάγεται από την Σκύρο και πρόσφατα παντρεύτηκε στο νησί την αγαπημένη του σύντροφο. Μάλιστα, απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί, ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Γιώργος Λαμπαθάκης

«Μια από τις ομορφότερες αποφάσεις μου ήταν όταν το 2013 άρχισα να ζω και να εργάζομαι στη Σκύρο, τον τόπο καταγωγής μου. Η αγάπη και το δέσιμο μου με το νησί έκανε εύκολη αυτή την απόφαση», δηλώνει ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα.

«Σήμερα έχω την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω την εμπειρία, τις παραστάσεις και τις ικανότητές μου ως αρχιτέκτονας μαζί με μια ομάδα αξιόλογων ατόμων, για να προστατεύσουμε το πλούσιο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της Σκύρου και να δουλέψουμε για μια ανάπτυξη που να σέβεται τις ιδιαιτερότητες του τόπου και τις ανάγκες των κατοίκων του», τονίζει ο Γιώργος Λαμπαθάκης.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER