Περιφέρειες - Δήμοι

Την υποψηφιότητα Μαρκογιαννάκη στηρίζει ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χανίων

Τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για την Περιφέρεια Κρήτης στις επικείμενες εκλογές δηλώνει σε άρθρό του με τίτλο “Οι νέοι έχουν φωνή” ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χανίων Γιάννης Αλεξίου.

Το κείμενο έχει ως εξής:

“Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας όταν διεκδικείς αξίωμα να μπορείς να κοιτάς καθαρά τον κόσμο στα μάτια και να προτάσεις καθαρές κουβέντες.

Δυστυχώς στην εποχή διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο οι πολιτικοί έχασαν την επαφή τους με τον κόσμο που τους στήριξε αλλά έγιναν και ανεπιθύμητοι λόγω των πολιτικών των οποίων εφάρμοσαν αλλά και ακολούθησαν. Η ανάγκη για πολιτική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα είναι πιο αναγκαία από ποτέ και αυτό πρέπει να ξεκινήσει από τις πρώτες κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η ανανέωση είναι επιτακτική και στην Κρήτη μας υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο εκτός του ότι ενώνει όλους τους νομούς μας , είναι νέος σε ηλικία, είναι αυτοαπασχολούμενος και όχι επαγγελματίας πολιτικός και θέλει να πάει την Κρήτη μας πολλά αλλά σταθερά βήματα μπροστά.

Το όνομά αυτού είναι του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη του οποίου συντασσόμαστε όλοι οι νέοι δίπλα του στην μάχη αυτή των περιφερειακών εκλογών. Η αναπτυξιακή πορεία της Κρήτης έχει παραμείνει στον πάγο και αυτό οφείλεται στην ανεπάρκεια της νυν περιφερειακής αρχής η οποία 9 χρόνια δεν έχει να επιδείξει ένα μεγάλο έργο και όποτε φτάνει η στιγμή να αποδεχθεί ευθύνες όπως για παράδειγμα με την κατολίσθηση στον Σταλό Χανίων δημιουργεί παιχνίδια εντυπώσεων αντί να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα των κατοίκων που τους ταλαιπώρησε για περίπου ένα μήνα.

Βέβαια δεν αρκεί να είσαι νέος αλλά πρέπει να διαθέτεις και γνώσεις και ο Αλέξανδρος ξέρει ότι η Κρήτη αξίζει καλύτερα και θα ετοιμάσει την καλύτερα ομάδα στελεχωμένη από έμπειρους αυτοδιοικητικούς και ανθρώπους της αγοράς έτσι ώστε να δημιουργηθεί η τέλεια συνταγή η οποία θα πάει την Κρήτη μπροστά.

Οι περιφερειακές εκλογές πλησιάζουν και ευελπιστώ όλοι οι ρεαλιστές κάτοικοι του νησιού, άνθρωποι της καθημερινότητας, άνθρωποι οι οποίοι βλέπουν πράγματα που τους ενοχλούν και θέλουν απλές λύσεις κοινής λογικής, να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις έναν νέο άνθρωπο που θα βάλει τέλος στον λαϊκισμό και επιτέλους θα μιλήσει την γλώσσα της αλήθειας που τόσο πολύ την έχει ανάγκη η Κρήτη μας.

Αλεξίου Ιωάννης

Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Χανίων

Γεωγράφος – MBA”

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa