Παρασκηνιακά Σε πρώτο πλάνο

Τι άπαντα ο Χρηστίδης στο αν είναι… πέφτουλας

Το… κομπλιμέντο του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη στην δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει τη συνέντευξη του σε σαββατιάτικη εφημερίδα
Ρωτήθηκε λοιπόν «ωμά»: «Είχε γίνει viral τις προάλλες που είχες πάει στην Μπουσδούκου. Είπαν ότι της την έπεσες. Τη γουστάρεις;»

«Ήταν ένα καθαρά πολιτικό σχόλιο ό,τι έγινε τότε στην Μπουσδούκου. Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί από τους φίλους και τους γνωστούς με ρωτούν για το επεισόδιο. Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος, με ό,τι και αν ασχολείται και ό,τι και αν κάνει, πρέπει να είναι ο εαυτός του. Εγώ τότε είχα απαντήσει στην ερώτηση «Δεν ξέρω ποιοι θα πήγαιναν διακοπές με κάποιον πολιτικό, αλλά ξέρω ότι σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να πάνε με την κυρία Μπουσδούκου». Αυτό είχα πει και νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο θα σκεφτόταν ο οποιοσδήποτε στην ηλικία μου να απαντήσει. Σε κάθε περίπτωση, εγώ στέκομαι στη χιουμοριστική διάθεση και έτσι το αντιμετωπίζω. Δεν νομίζω ότι είναι και κάτι κακό να είσαι ο εαυτός σου» απάντησε ο Παύλος Χρηστίδης με τη δημοσιογράφο να επιμένει: «Από τότε πάντως σου έχουν κολλήσει κάποιοι ότι είσαι «πέφτουλας»!
«Όχι. Νομίζω ότι είναι υπερβολή να με θεωρεί κάποιος «πέφτουλα». Κάποιοι έκαναν κάποια σχόλια, αλλά δεν είναι πραγματικότητα. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa