Κοινωνία Σε πρώτο πλάνο

Τι αλλάζει στα δρομολόγια των ΜΜΜ λόγω Ερντογάν και πορειών

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Η επέτειος από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, καθώς και η διήμερη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου φέρνουν τα πάνω-κάτω στην μετακίνηση των πολιτών.

Έκτός των αυξημένων μέτρων στο κέντρο της Αθήνας, έρχονται και τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς λόγω των πορειών στη μνήμη του Γρηγορόπουλου και την άφιξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αναλυτικά, λόγω των εκδηλώσεων-κινητοποιήσεων για τη συμπλήρωση εννέα ετών από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς και του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ προχωρά σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της Αθήνας από 10:00 ώρα της Τετάρτης έως 07:00 της Πέμπτης σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Παράλληλα, λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας, μετά από οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία ή θα υπάρξουν τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από 06:00 της Πέμπτης έως τη λήξη της επίσκεψης την Παρασκευή.

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α’ θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Τουρκίας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa