Παρασκηνιακά

Τι (δεν) έκαναν υπουργοί της κυβέρνησης και εξόργισαν τον πρωθυπουργό;

Έξαλλος έγινε αυτή την εβδομάδα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με έναν υπουργό και έναν υφυπουργό της κυβέρνησής του.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας, μολονότι προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τους δύο για υπηρεσιακά θέματα, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, τουλάχιστον τη χρονική στιγμή που επιθυμούσε ο πρωθυπουργός.

Ειδικότερα, περίπου στις 10 το πρωί ο Α. Τσίπρας από το Μέγαρο Μαξίμου όπου ήταν αναζήτησε μέσω του τριψήφιου τηλεφώνου έναν υπουργό προκειμένου να τον ενημερώσει για κάποιο θέμα. Η απάντηση που πήρε ήταν ότι δεν είχε φτάσει ακόμη στο υπουργείο.

Ακολούθως, ο πρωθυπουργός αναζήτησε για ένα άλλο ζήτημα, υφυπουργό, ενός εξίσου σημαντικού υπουργείου. Ο Α. Τσίπρας μίλησε τελικά με τη…γραμματέα του (!), η οποία του είπε ότι ο «υφυπουργός είναι στο δρόμο προς το υπουργείο, αν θέλετε μπορείτε να τον βρείτε στο κινητό του τηλέφωνο».

Ο πρωθυπουργός εξοργίστηκε από τη χαλάρωση των στελεχών του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το «μάτι του γύρισε» όταν πληροφορήθηκε ότι ο υπουργός που έλειπε από το γραφείο του συνηθίζει το πρωί να απολαμβάνει το καφεδάκι του στη Βαλαωρίτου και ότι πηγαίνει στο υπουργείο λίγο πριν από το μεσημέρι.

Τα ονόματα και των δύο σημειώθηκαν από τον πρωθυπουργό εν όψει ανασχηματισμού…

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

   

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa