Παρασκηνιακά

Τι είπε η «γαλάζια» βουλευτίνα για τον ιδανικό σύντροφο και το γάμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό του Ant1 και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ιδανικό σύντροφο.

Όπως τόνισε, δεν έχει πάρει, μέχρι στιγμής, την απόφαση να παντρευτεί, ενώ αποκαλύπτει πως η μητέρα της δεν έχει τον «καημό» να τη δει νυφούλα.

Παρ’ όλα αυτά δηλώνει πως το τελευταίο διάστημα προτρέπει τον εαυτό της να ασχοληθεί με την προσωπική της ζωή. Ειδικότερα, η «γαλάζια» βουλευτίνα δήλωσε: «Ο Θεός στέλνει τον σύντροφο και την οικογένεια. Θα μου στείλει τον τέλειο – ιδανικό σύντροφο και μαζί του θα κάνω την τέλεια – ιδανική οικογένεια».

Όσον αφορά τα πρόσωπα που έχουν περάσει από τη ζωή της εξομολογείται: «Νιώθω ευλογημένη σε ό,τι αφορά την προσωπική μου ζωή γιατί οι σχέσεις που έκανα ήταν με ανθρώπους πολύ ξεχωριστούς. Οι σχέσεις κάποια στιγμή τελειώνουν κι αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ανακαλύπτουμε τη διαφορετικότητά μας. Το παρελθόν μου είναι κάτι που σέβομαι και κουβαλάω στην καρδιά μου. Νομίζω ότι δεν είναι κομψό όταν περνάει καιρός να αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα».

Για πρώτη φορά η Έλενα Ράπτη απαντάει στις δηλώσεις του Λούκα Γιώρκα που υποστήριζε πως δεν γίνεται να διατηρήσουν φιλικές σχέσεις. «Νομίζω ότι δύο άνθρωποι που βρέθηκαν μαζί και για ένα μεγάλο διάστημα ταυτίστηκαν οι ζωές τους πάντα θα υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Τώρα αν η ματιά θα είναι πιο φιλική ή διαφορετική εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο και από την χρονική στιγμή που βρίσκεται».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa