Πολιτική

Τι είπε ο 28χρονος εργαζόμενος της Eldorado σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση με νέους επαγγελματίες ως 30 ετών πραγματοποίησε η ΟΝΝΕΔ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη ΔΕΘ,  χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα στους νέους που πήραν το λόγο ήταν και ο 28χρονος Νίκος Αλευράς ζήτησε που δήλωσε ότι είναι «απολυμένος»  της Ελληνικός Χρυσός και επέρριψε την ευθύνη γι’ αυτό αποκλειστικά στην κυβέρνηση.

Παράλληλα, απευθυνόμενος προς τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, τον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο που βρίσκονταν στο πάνελ της εκδήλωσης, είπε ότι προσδοκά την αποκατάσταση της τάξης στην ιδιωτική οικονομία από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση της γαλάζιας νεολαίας στη Θεσσαλονίκη, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της πολύμηνης καμπάνιας με τίτλο «Αύριο», ουσιαστικά ανοίγει τις δραστηριότητες της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ενώ επιτελείς της γαλάζιας νεολαίας τονίζουν ότι σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το έμπρακτο άνοιγμα στην κοινωνία.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa