Πολιτική

Τι ειπώθηκε μεταξύ Καμίνη και Γεννηματά

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

Ο κ. Καμίνης επισκέφθηκε την κα Γεννηματά, το απόγευμα, στο γραφείο της στη Χαριλάου Τρικούπη και η συνάντησή τους κράτησε μισή ώρα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τις μεγάλες υπερβάσεις στις οποίες προχώρησε για να ανοίξουν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στον υπό ίδρυση φορέα της Κεντροαριστεράς. Μετά τη συνάντηση προέβησαν σε δηλώσεις, ξεχωριστά.

“Είναι θετικό ότι ο κ. Καμίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και συμμετέχει στη διαδικασία για την αναγέννηση της μεγάλης και ενιαίας δημοκρατικής παράταξης” δήλωσε η κ. Γεννηματά.

“Η συμμετοχή όλων των υποψηφίων δεν διχάζει και δεν διαιρεί, αλλά αντίθετα προσθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς. Είναι η ώρα της συστράτευσης όλων, ώστε με την μαζική συμμετοχή των πολιτών να πετύχουμε την αναγέννηση της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις” πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.

Ο Γιώργος Καμίνης, από την πλευρά του, επισήμανε τις τρεις προϋποθέσεις για την επιτυχία του εγχειρήματος, τις οποίες διατύπωσε στις αρχές Αυγούστου όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα: να υπάρξει διαφάνεια και αξιοπιστία, άνεση χρόνου για την προεκλογική εκστρατεία και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa