Κοινωνία

Τι ισχυρίζεται ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης για την απαγωγή της Μαρκέλλας

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο συνήγορος της 33χρονης που απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα, για το ότι δεν υπάρχει θέμα παιδικής πορνογραφίας, αλλά η πελάτισσά του πάσχει από κατάθλιψη και παίρνει βαριά χάπια.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Νουλέζας δήλωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί αν αποδειχθεί πως υπάρχει, πίσω από την 33χρονη και την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης, κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως «Όσον αφορά το κινητό και τον σκληρό δίσκο από το λάπτοπ που κατέστρεψε, το έκανε για να αποτρέψει την σύλληψή της και να πάει στην Θεσσαλονίκη και να παραδοθεί, αλλά και γιατί ήθελε να προστατέψει ανθρώπους με τους οποίους είχε συνευρεθεί ερωτικά και δεν ήθελε να τους εκθέσει, αλλά και ιδιωτικές φωτογραφίες της. Όχι γιατί θέλει να συγκαλύψει κάποιους. Αν αποδειχθεί ότι πίσω από την κατηγορούμενη κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων ή οτιδήποτε άλλο και έχουμε να κάνουμε με μία βαρύτερη περίπτωση, θα παραιτηθώ της υπερασπίσεως».

«Πάσχει από κατάθλιψη»

Ο δικηγόρος της 33χρονος είπε ότι η γυναίκα εκδιδόταν όχι από επιλογή, αλλά επειδή την «ανάγκαζε ο πρώην σύζυγός της».

«Η εντολέας μου εξαναγκαζόταν να εκδίδεται από τον πρώην σύντροφό της. Δεν το έκανε από οικονομική ανάγκη. Από τον Φεβρουάριο έχασε την επιμέλεια του παιδιού της την οποία πήρε ο πρώην σύζυγός της. Έχει χρόνια κατάθλιψη. Παίρνει σκληρά ναρκωτικά και ζάναξ», είπε ο Βασίλης Νουλέζας.

Όσον αφορά την απαγωγή, ο δικηγόρος ανέφερε πως η κατηγορούμενη την ημέρα του συμβάντος, πήγε εκεί για να την συναντήσει για λίγο και στη συνέχεια περπάτησαν και πήγαν σπίτι της όπου «της έδωσε να φάει και να πιει πορτοκαλάδα».

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER