Ζώδια Σε πρώτο πλάνο

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πρωτοχρονιά του 2019

Ζώδια
Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η πρώτη ημέρα του έτους ξεκινά με έντονα συναισθήματα και με μία διάθεση να κάνεις «απογραφή» των σκέψεων, των συναισθημάτων αλλά και των ανθρώπων που πέρασαν από τη ζωή σου τον προηγούμενο χρόνο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε γυρίζει σε καταστάσεις του παρελθόντος καθώς θα σου δημιουργήσει μία νοσταλγική διάθεση. Όσο περνούν οι ώρες η διάθεσή σου θα ανεβαίνει με αποκορύφωμα το βράδυ που η σύνοδος της με την Αφροδίτη θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ερωτική ατμόσφαιρα. Είτε έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου είτε είσαι μόνος/η, τα αισθηματικά σου ζητήματα θα ξεκινήσουν να σε απασχολούν άμεσα αλλά θα σου δοθούν και ευκαιρίες σε αυτά.

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι καταστάσεις που πέρασες με τον/τη σύντροφό σου το προηγούμενο έτος και ακόμα και αν σου δημιουργήσουν μία γλυκόπικρη γεύση σίγουρα θα κάνουν ακόμα πιο βαθιά τα αισθήματά σου για εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει ειδυλλιακά.

Ταύρος

Η πρώτη ημέρα του έτους θα σε βρει σε πολύ ανεβασμένη διάθεση καθώς οι επαφές με συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα, τον/τη σύντροφό σου και τους ανθρώπους που αγαπάς σου έκαναν πολύ καλό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να δημιουργεί ένα καλό κλίμα με τους ανθρώπους γύρω σου. Όσο περνούν οι ώρες το κλίμα θα γίνεται και καλύτερο καθώς το βράδυ η σύνοδος της με την Αφροδίτη θα βοηθήσει σε αυτό. Επίσης θα βοηθήσει στο να κάνεις τη θετικότερη εντύπωση οπουδήποτε και αν βρεθείς και θα αυξήσει όχι μόνο τη γοητεία σου αλλά και την αυτοπεποίθησή σου!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό επιλέξτε να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί προκειμένου να σας πάει καλά και όλος ο χρόνος! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα είναι το έπαθλο της ευνοϊκής για εσένα ημέρας!

Δίδυμοι

Η πρώτη ημέρα του έτους ξεκινά με διάθεση να οργανώσεις καλύτερα τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις καθώς το προηγούμενο διάστημα είχες αγχωθεί πάρα πολύ σχετικά με αυτές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις από τώρα ένα πλάνο με την υπόσχεση να μην ξανά αφήσεις υποχρεώσεις τελευταία στιγμή. Προσπάθησε να απολαύσεις τον ελεύθερο χρόνο που έχεις και άφησε τα πλάνα για τις επόμενες ημέρες. Το βράδυ η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη δείχνει πως η διάθεσή σου θα ανέβει εξαιτίας μιας συνάντησης με ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να ασχοληθείς με εκείνον/η και όχι με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις να κάνεις το επόμενο διάστημα! Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις θετικά νέα από κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα.

Καρκίνος

Η πρώτη μέρα του έτους σε βρίσκει να διασκεδάζεις ή να κοιμάσαι λίγο παραπάνω καθώς εχθές είχες κοινωνικές υποχρεώσεις που σε ξενύχτησαν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να ευνοεί οτιδήποτε σου δίνει χαρά είτε είναι δραστηριότητα είτε είναι κάποιος άνθρωπος. Όσο περνούν οι ώρες θα είσαι όλο και καλύτερα καθώς η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη το βράδυ δείχνει πως ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα σου φτιάξει τη διάθεση! Εκμεταλλεύσου την καλή ενέργεια και την καλή διάθεση της ημέρας για να σου πάει καλά όλος ο χρόνος!

Σήμερα είναι μία ευνοϊκή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς η Σελήνη στο Σκορπιό ευνοεί τα αισθηματικά ζητήματα και τον έρωτα σε γενικότερο πλαίσιο. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να σου έρθει ένα «δώρο» με τη μορφή κάποιου ενδιαφέροντος ανθρώπου!

Λέων

Η πρώτη ημέρα του έτους θα σε βρει στο σπίτι σου παρέα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου, ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα οι υποχρεώσεις που δεν σου το επέτρεπαν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις πολύ όμορφα εντός οικίας. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη δείχνει πως θα εμφανιστεί κάτι το οποίο θα σου φτιάξει τη διάθεση. Είναι πιθανόν να λάβεις ένα δώρο από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου το οποίο δεν το περίμενες και θα σε χαροποιήσει πολύ!

Σήμερα είναι μία ημέρα που μία συνάντηση με τον/τη σύντροφό σου και η συζήτηση θα κάνεις μαζί του/ης θα είναι αρκετή για να νιώσεις γεμάτος/η αγάπη. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να συναντήσεις κάποιον/α που θα νιώσεις σαν να τον/ην ξέρεις χρόνια.

Παρθένος

Η πρώτη ημέρα του έτους θα σε βρει σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι σε ένα σπίτι ενός συγγενή σου ή σε μία κοινωνική υποχρέωση περιτριγυρισμένο/η από κόσμο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να δείχνει πως θα αναζητήσεις την επικοινωνία και την πολυκοσμία προκειμένου να περάσεις καλά! Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη δεν αποκλείεται να φέρει ένα φλερτ με κάποιον/α που γνωρίζεις αλλά όχι τόσο καλά. Μάλιστα αυτό θα γίνει αφορμή για να γνωριστείτε καλύτερα αυτό όμως προϋποθέτει να είσαι ελεύθερος/η και ωραίος/α χωρίς σύντροφο και λοιπές «υποχρεώσεις»!

Σήμερα θα είσαι πολύ επικοινωνιακός/η και εξωστρεφής και αυτό θα βοηθήσει τον/τη σύντροφό σου να έρθει πιο κοντά σου αλλά και να ζηλέψει λίγο παραπάνω! Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις την ικανότητα να προσεγγίσεις κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα και να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του.

Ζυγός

Η πρώτη ημέρα του έτους σε βρίσκει να σκέφτεσαι δώρα, μισθούς και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να τα ξεχάσεις! Προσπάθησε να βρεις τρόπο να κλείσεις λίγο το διακόπτη του μυαλού σου που κάνει πράξεις και σκέφτεται συνέχεια τα οικονομικά, προκειμένου να μπορέσεις να περάσεις λίγες ώρες χαλαρά παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη δείχνει πως αυτό που έχεις ανάγκη είναι η ουσιαστική επαφή, για αυτό επεδίωξε να κρατήσεις κοντά σου ανθρώπους που μπορούν να σου τη δώσουν.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα κάνει ή θα πει κάτι το οποίο θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση όμως δεν πρέπει να το θεωρήσεις δεδομένο, καθώς είναι πολύ σημαντικό. Αν είσαι ελεύθερος/η επεδίωξε να προσεγγίσεις κάποιον/α που σου αρέσει καθώς θα έχεις τον τρόπο να τα καταφέρεις.

Σκορπιός

Η πρώτη μέρα του έτους ξεκινά με ενέργεια και ζωντάνια καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σου αφήσει περιθώρια και επιλογές για τίποτε άλλο! Σήμερα θα βρεις τρόπο να περάσεις πολύ καλά όμως να ξέρεις πως αυτό θα γίνει μόνο αν έχεις δίπλα σου και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει πως θα γίνεις αντικείμενο θετικότατων σχολίων και φιλοφρονήσεων από ανθρώπους που θα συναντήσεις! Κράτησε αυτά που θα ακούσεις καθώς θα αποτελέσουν τονωτική ένεση στην αυτοπεποίθηση σου.

Σήμερα θα βρεις τον τρόπο να περάσεις καλά με τον/η σύντροφό σου και θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτός/η θα αποτελέσει το ήμισυ της καλής σου διάθεσης! Αν είσαι ελεύθερος/η δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις να κάνεις θετική εντύπωση σε αυτόν/η που σου αρέσει.

Τοξότης

Η πρώτη ημέρα του έτους ξεκινά με την ανάγκη να ξεφορτωθείς αναμνήσεις που σε πικραίνουν αλλά και ανθρώπους τους οποίους θεωρείς τοξικούς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σε βοηθάει να κάνεις μία εκκαθάριση και να μείνεις μακριά από οτιδήποτε νιώθεις πως δεν δουλεύει υπέρ σου. Είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις μία αρχή όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτά που θέλεις εσύ και στους στόχους που έχεις. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει πως ένα αισθηματικό ζήτημα θα τραβήξει την προσοχή σου. Δεν αποκλείεται ένας θαυμαστής που έχεις αλλά δεν γνώριζες μέχρι τώρα πως τον έχεις, να σου εξομολογηθεί τα αισθήματα του!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να υποσχεθείτε ο ένας στον άλλον πως θα κοιτάτε μόνο μπροστά και δεν θα γυρίζετε κάθε τρεις και λίγο σε ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η μία σχέση μπορεί να ξεκινήσει αθόρυβα χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Αιγόκερως

Η πρώτη ημέρα του έτους θα σε βρει με αγαπημένους σου φίλους και αν δεν συναντηθείς μαζί τους σίγουρα θα συναντηθείς μέσω τηλεφώνου, καθώς αυτές οι επαφές θα σε κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σου λέει πως οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα, όπως και αν έχεις αποφασίσει να περάσεις την ημέρα σου φρόντισε να βρεις και λίγο χρόνο να τον αφιερώσεις στα φιλικά σου πρόσωπα. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη δείχνει πως μία συνάντηση θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για εσένα και το βράδυ θα αποκτήσει νόημα.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να του κάνει σαφές τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη να κάνετε σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας φίλος σου θα είναι υπεύθυνος για μία γνωριμία που θα κάνεις, η οποία δεν θα σε αφήσει αδιάφορο/η.

Υδροχόος

Η πρώτη ημέρα του έτους θα βρει την προσοχή σου να είναι στραμμένη σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε ωθήσει να βάλεις στόχους για τη νέα χρονιά! Αυτό που θέλεις και έχεις ανάγκη είναι η επαγγελματική αναγνώριση, όμως σήμερα καλό θα ήταν να χαλαρώσεις και να αφήσεις τέτοιου είδους ζητήματα για μία άλλη ημέρα περισσότερο κατάλληλη. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις και τις άλλες ανάγκες που έχεις πέρα από τις επαγγελματικές, ώστε να ασχοληθείς με αυτές.

Σήμερα το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν τα επαγγελματικά ζητήματα όμως να ξέρεις πως η ενασχόληση με τον/τη σύντροφό σου θα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στη διάθεσή σου! Αν είσαι ελεύθερος/η το μήνυμα κάποιου συναδέλφου για ευχές θα γίνει η αρχή ενός νέου ειδυλλίου.

Ιχθύες

Η πρώτη ημέρα του έτους σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό έχει βοηθήσει σημαντικά σε αυτό. Άλλη μία ημέρα που θα είσαι από τους πιο ευνοημένους, καθώς η συναναστροφή σου με ευχάριστους ανθρώπους θα σε βοηθά να μη χάνεις το κέφι σου ούτε στιγμή. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα φέρει πολύ ευχάριστα αποτελέσματα σε εσένα καθώς θα είναι εύκολο να κερδίζεις τις εντυπώσεις. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συγκυρίες για να βγεις έξω, να συναντήσεις ανθρώπους που σου αρέσουν και να περάσεις καλά!

Σήμερα επεδίωξε να μην μείνεις μέσα με τον/τη σύντροφό σου καθώς οποιαδήποτε δραστηριότητα κάνετε εκτός σπιτιού σίγουρα θα είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα είναι εξαιρετικά γενναιόδωρη για τα αισθηματικά σου ζητήματα και δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα γνωριμία με κάποιον/α που έρχεται από μακριά!

Πηγή:  e-zwdia.gr

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

  

 

 

Karfitsa