Κοινωνία

Τι υποστήριξε ο αστυνομικός για το χαστούκι στον 11χρονο στο Μενίδι

 Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, που φαίνεται στο βίντεο να χτυπά 11χρονο, παρουσιάστηκε τελικά τη Δευτέρα στον εισαγγελέα. Αφού παρήλθε το αυτόφωρο και πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος. Της σωματικής βλάβης αλλά και του εγκλήματος με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Ο αστυνομικός έκανε και δεύτερη εμφάνιση, αυτή τη φορά στην υπηρεσία του. Για να παραλάβει τη διαταγή διαθεσιμότητας. Ερωτηθείς από συναδέλφους του για το περιστατικό φέρεται να είπε για τον 11χρονο ότι: «Με έβρισε αισχρά, και με έφτυσε, εκνευρίστηκα και τον χαστούκισα!»

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός μάλιστα δεν ανέλαβε την ευθύνη της πράξης του. Γιατί μετά από το περιστατικό του Σαββάτου φέρεται να έγινε αποδεκτής πληροφοριών ότι υπάρχει βιντεοληπτικο υλικό του ξυλοδαρμού του 11χρονου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές επέστρεψε στο σημείο αναζητώντας του κατόχους του υλικού, κι όταν δεν το βρήκε την Κυριακή επικοινώνησε με τον προϊστάμενό του ζητώντας του ρεπό για προσωπικό λόγο. Του χορηγήθηκε αρχικά, γιατί ο προϊστάμενός του δεν ήξερε τι είχε συμβεί, αλλά όταν το έμαθε, του ζήτησε να επιστρέψει στην υπηρεσία του. Ενώ το αποδέχτηκε αρχικά, δεν εμφανίστηκε για να γλιτώσει την αυτόφωρη διαδικασία.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa