Όπως ισχυρίζεται ο 52χρονος που επίσης κατηγορείται και για την σεξουαλική κακοποίηση μιας φοιτήτριας μέσα στο σπίτι του στη Δάφνη τον περασμένο Μάιο, δεν έχει σχέση με το υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο 52χρονος άνδρας που είχε κριθεί προφυλακιστέος τον περασμένο Μάιο με τις βαριές κατηγορίες της κακοποίησης μιας 22χρονης φοιτήτριας στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του, αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες σε βάρος του.

Αυτή τη φορά οι κατηγορίες αφορούν σκληρούς δίσκους με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων που βρέθηκαν στην κατοχή του. Σύμφωνα με πληροφορίες το υλικό πρόκειται για φωτογραφίες και βίντεο με πρωταγωνιστές παιδιά.

Μέσα στις τελευταίες μέρες ο 52χρονος εμφανίστηκε στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί για τη νέα κατηγορία.

Όπως ομολόγησε το υλικό παιδικής πορνογραφίας που κατασχέθηκε δεν άνηκε στον ίδιο αλλά σε τρίτα πρόσωπα- πελάτες του που είχαν ζητήσει από τον ίδιο την επισκευή των υπολογιστών τους. Όπως υποστηρίζει οι παλιοί δίσκοι που βρέθηκαν στο συρτάρι του ήταν δικοί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις κάμερες που ο 52χρονος είχε στο διαμέρισμα του στη Δάφνη εντοπίστηκαν επίσης καταγεγραμμένα και τα βασανιστήρια στα οποία είχε υποβάλλει την άτυχη φοιτήτρια. Ο 52χρονος είχε αρνηθεί και τότε τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο διαμέρισμά του είχαν βρει την κοπέλα δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο 52χρονος φέρεται να είχε κάμερα μέχρι και στην τουαλέτα του σπιτιού του και να έχει καταγράψει άλλες έξι κοπέλες τουλάχιστον την ώρα που άλλαζαν ρούχα. Όταν ρωτήθηκε για αυτό το εύρημα απάντησε ότι οι κάμερες αποτελούσαν μέτρο ασφαλείας του σπιτιού για το οποίο οι κοπέλες είχαν γνώση.

Μετά το πέρας της συμπληρωματικής του απολογίας ο 52χρονος επέστρεψε στις φυλακές.

Σχολιάστε ...