Οικονομία

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εκδήλωση των επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απονομή των πρώτων επιχειρηματικών «Θαλής ο Μιλήσιος» , ενώ σήμερα πολλά σάιτ φιλοξενούν εικόνες και ρεπορτάζ από την εκδήλωση.

Το βίντεο της εκδήλωσης μπορείτε να το δείτε στην karfitsa.gr που κάλυψε κάθε πτυχή της εκδήλωσης.

Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στο ρεπορτάζ του αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα,: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν δεσμευμένες στο να υποστηρίζουν την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας καθώς πιστεύουν ότι μια δυνατή οικονομία θα δυναμώσει το ρόλο της Ελλάδας σαν πυλώνα σταθερότητας σε μια δύσκολη περιοχή και θα βοηθήσει τα κράτη μας να δουλέψουν δίπλα δίπλα για κοινούς σκοπούς “ τόνισε την Παρασκευή το βράδυ ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Τζέφρι Πάιατ παραλαμβάνοντας το πρώτο τιμητικό βραβείο για την προσφορά του στην ελληνική οικονομία στην εκδήλωση απονομής των επιχειρηματικών βραβείων “Θαλής ο Μιλήσιος».

Η Καθημερινή στον ιστότοπό της επίσης αναφέρεται στην εκδήλωση, δημοσιεύοντας το ρεπορτάζ του ΑΠΕ. Για την εκδήλωση, δημοσίευμα έκανε και το σάιτ fimotro.gr, με φωτογραφίες και βίντεο από την απονομή των βραβείων.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa