Πολιτική

Τον Προκόπη Παυλόπουλο προτιμά για ΠτΔ η Όλγα Κεφαλογιάννη

Την άποψη ότι η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου θα στείλει μήνυμα εθνικής ενότητας εξέφρασε η ΌΛγα Κεφαλογιάννη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε ότι αυτή είναι προσωπική της θέση.

Σε δηλώσεις της στην τηλεόραση του Action24, η κ. Κεφαλογιάννη σημείωσε αρχικά ότι αυτή την περίοδο είναι αναγκαίο να επιδιωχτούν οι μέγιστες δυνατές συναινέσεις στο πολιτικό σύστημα, τονίζοντας ότι η στάση των κομμάτων στο νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων ήταν ένα πολύ καλό δείγμα γραφής.

Σημείωσε ακόμα ότι η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας θα ήταν ένα μήνυμα εθνικής ενότητας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

«Έχουμε αυτή τη στιγμή μπροστά μας ένα πολύ κομβικό πολιτικά σημείο, στο οποίο είναι πολύ σημαντικό να κινηθούμε σε αυτή τη λογική, και αυτό είναι το ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Γιατί είναι σημαντικό να δείξουμε ότι υπάρχει ενότητα και αρραγές εθνικό μέτωπο. Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ, η αξιωματική αντιπολίτευση, έχει ήδη δηλώσει ότι θα ψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Προκόπη Παυλόπουλο, θεωρώ προσωπικά, αυτό είναι προσωπική μου άποψη, ότι η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας μπορεί να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας προς την κατεύθυνση αυτή. Είναι μια δήλωση μιας ενωμένης Ελλάδας, η οποία προκαλεί ακριβώς το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς που χρειάζεται σήμερα».

Να σημειώσουμε ότι υπέρ της επανεκλογής του Προκόπη Παυλόπουλου έχει ταχθεί και ο Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ την τελική απόφαση για τον ποιον θα προτείνει η ΝΔ θα πάρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ίσως και στο διάστημα των διακοπών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa