Κοινωνία

Τον 28χρονο από το Αίγιο ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας – Τι δήλωσε για την υπόθεση

Την υπεράσπιση του 28χρονου οδηγού από την τραγωδία στο Αίγιο ανέλαβε από κοινού με το δικηγορικό γραφείο του Γιάννη Σάμελη, το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Κούγιας επιθυμία των δικηγόρων είναι να διευκολύνουν κάθε διαδικαστική επιλογή του είτε δικαστικών, είτε εξωδίκως.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή:

«Το δικηγορικό μας γραφείο από κοινού με το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Γιάννη Σαμέλη ανέλαβε την υπεράσπιση του σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος είναι ο αποκλειστικά υπαίτιος του θανατηφόρου ατυχήματος στις Καμάρες Αιγίου, όπου έχασαν τη ζωή τους η 67χρονη γιαγιά και το 15 μηνών εγγόνι της.

Η εντολή την οποία έχουμε από τον αποκλειστικά υπαίτιο του ατυχήματος, ο οποίος αμέσως μετά το ατύχημα νοσηλεύεται σε τραγική κατάσταση σε Ψυχιατρική Κλινική και δεν προβάλλει καμιά δικαιολογία για την υπαιτιότητά του, είναι, εφόσον το επιθυμεί και η οικογένεια των θυμάτων, να έρθουμε σε επαφή είτε απευθείας μαζί τους, είτε με τους νομικούς τους εκπροσώπους, ώστε να διευκολύνουμε κάθε διαδικαστική επιλογή τους, είτε δικαστικώς, είτε εξωδίκως.

Και τα δύο δικηγορικά γραφεία εκφράζουμε την απόλυτη λύπη και τη συμπαράστασή μας για το τραγικό συμβάν και τις συνέπειές του στην οικογένεια των θυμάτων και εκφράζουμε τόσο τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια, όσο και την ευχή ο χρόνος να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το αδιανόητο που τους συνέβη.»

Με απόλυτη εκτίμηση και σεβασμό

προς τις οικογένειες των θυμάτων

Αλέξιος Κούγιας

Γιάννης Σαμέλης

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa