Κόσμος

Τους την… έφερε μια κούκλα του σεξ (ΦΩΤΟ)

Τέλος καλό όλα καλά, είπαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι εισέβαλαν ένα διαμέρισμα με σκοπό να σώσουν μία γυναίκα σε κίνδυνο και αντί για άνθρωπο αντίκρισαν μια…φουσκωτή κούκλα του σεξ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Άμστερνταμ όταν οι κάτοικοι μιας γειτονιάς της πόλης παρατήρησαν τη φιγούρα μίας γυναίκας με εσώρουχα να στέκεται δίπλα στο παράθυρο ενός διαμερίσματος. Οι ώρες περνούσαν και η… γυναίκα παρέμενε στο ίδιο σημείο, χωρίς να αντιδρά στις φωνές των ανήσυχων γειτόνων που προσπαθούσαν να διαπιστώσουν τι της συνέβαινε και φοβόντουσαν για το χειρότερο.

Τελικά, οι φοβισμένοι γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές. Όταν όμως έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί και χτύπησαν το κουδούνι, δεν έλαβαν καμία απάντηση.Έτσι αποφάσισαν να σπάσουν την πόρτα και να εισβάλλουν στο διαμέρισμα, φοβούμενοι ότι κάθε λεπτό καθυστέρησης θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή της γυναίκας.

Ωστόσο, αυτό που βρήκαν μέσα στο άδειο σπίτι δεν ήταν μια ημίγυμνη γυναίκα σε κίνδυνο αλλά μια φουσκωτή κούκλα του σεξ, την οποία ο ιδιοκτήτης της είχε στερεώσει με… ιδιαίτερα ρεαλιστικό τρόπο δίπλα στο παράθυρο.

Το αστυνομικό τμήμα του Άμστερνταμ δημοσίευσε την φωτογραφία του… παράξενου ευρήματος με την περιγραφή «Ανακούφιση» στη σελίδα του στο Facebook, παραλείποντας ωστόσο να αναφέρει την αντίδραση του ιδιοκτήτη της κούκλας όταν επέστρεψε σπίτι του για να δει την πόρτα του… κομμάτια και τους αστυνομικούς να περιμένουν δίπλα στο sex toy του.

koukla-toy-sex

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa