Άρθρα

Το Άγιο Φως να φωτίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες!

Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ευχόμασταν το νέο έτος να φωτίσει τους πολιτικούς μας και να μην εκχωρήσουν τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς.

Δυστυχώς, η ευχή μας δεν πραγματοποιήθηκε. Ωστόσο η Δημοκρατία μας, μάς δίνει φέτος ευκαιρία, μέσω των εκλογών, να «μαυρίσουμε» όσους δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.

Ο ελληνικός λαός θα κληθεί να επιλέξει τους εκπροσώπους του και για το Ευρωκοινοβούλιο και για το Εθνικό Κοινοβούλιο, αυτούς οι οποίοι θα είναι οι άριστοι Έλληνες για να ασκήσουν εξουσία εξ ονόματός του.

Εμείς ως Ελληνική Λύση καλούμε τους Έλληνες πολίτες να διαβάσουν το πρόγραμμα του κάθε κόμματος, να μελετήσουν το παρελθόν του κάθε κόμματος και του κάθε υποψηφίου ξεχωριστά και, όταν έρθει η κάλπη, να αποφασίσουν με σύνεση και μετά λόγου γνώσεως τι θα ψηφίσουν.

Η Δημοκρατία έχει ευθύνη, δεν μπορούμε να ψηφίζουμε ανεύθυνα.

Η Ελληνική Λύση έχει πρόγραμμα που καλύπτει όλο το φάσμα του δημόσιου βίου, από το πολιτειακό μέχρι τη λειτουργία της Ελλάδας στο πλαίσιο της Ενωμένης Ευρώπης. Έχουμε θέσεις για τις στρατηγικές συμμαχίες που πρέπει να κάνει η χώρας μας, στο πολυδαίδαλο γεωπολιτικό σύστημα που διαμορφώνεται.

Καλούμε όλους τους Έλληνες τώρα, τις άγιες μέρες, να σκεφτούν ποιος είναι ο καλύτερος πολιτικό φορέας.

Έχουμε εμπιστοσύνη στο πρόγραμμά μας, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

Ευχόμαστε η Ανάσταση του Κυρίου μας, Ιησού Χριστού, να φωτίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες και να κάνει πιο εύκολο τον δύσβατο δρόμο που έχουμε να διανύσουμε…

του Κυριάκου Βελόπουλου

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa