Παρασκηνιακά Πολιτική

Το άγνωστο ραντεβού Προβόπουλου με τη Μέρκελ! Το παράπονο της καγκελαρίου

Την άγνωστη συνάντηση του με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ σε ένα κλειστό δείπνο 10 ατόμων, το 2016 στο Βερολίνο, περιέγραψε ο πρώην διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος.

Μιλώντας στο Action 24, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες, έδωσε τον τόνο για τα όσα συζητήθηκαν στο εν λόγω δείπνο διάρκειας τρεισήμισι ωρών, στο οποίο ουσιαστικά συμμετείχαν 5 φιλικά ζευγάρια.

Ο κ. Προβόπουλος διευκρίνισε ότι ο ρόλος της γερμανίδας Καγκελάριου ήταν σημαντικός ως προς τη διάσωση της χώρας τουλάχιστον σε δύο με τρεις περιπτώσεις και αναφερόμενος στα όσα ειπώθηκαν στο δείπνο του Βερολίνου και την συνάντησή του με την Ανγκελα Μέρκελ, είπε: «Ζήτησε τη γνώμη μου. Γνώριζε τα πάντα, έδειχνε πως έχει ασχοληθεί επισταμένως με την Ελλάδα».

Ο πρώην διοικητής της ΤτΕ ανέφερε ακόμη ότι η Μέρκελ έβγαζε κάποια πικρία γιατί οι Έλληνες την κακολογούν, αν και έχει βοηθήσει σημαντικά, ενώ εκφράζοντας την άποψή του, είπε ότι δεν ξέρει ποια θα ήταν η τύχη της Ελλάδας αν στο τιμόνι της Γερμανία δεν ήταν η Μέρκελ.

«Είναι αρνητική εξέλιξη ότι αποχωρεί από την πολιτική σκηνή», κατέληξε ο κ. Προβόπουλος.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa