Παρασκηνιακά

Το δείπνο του Μητσοτάκη με τους «γαλάζιους» βουλευτές

Στο πασαλιμάνι, στην ταβέρνα «Ζορμπάς» πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη το δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης προς τους βουλευτές του κόμματός του που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά το 2012.

Στόχος ήταν η σύσφιξη των σχέσεων με τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. Έτσι, παρότι ήταν καλεσμένοι όλοι οι βουλευτές που εκλέχθηκαν το 2012, το «παρών» σύμφωνα με την εφημερίδα «Αξία» έδωσαν οι: Μάνος Κόνσολας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Βασίλης Κικίλιας, Χρήστος Κέλλας, Γιώργος Γεωργαντάς, Κώστας Κοντογεώργος, Άννα Καραμανλή, Φωτεινή Αραμπατζή, Κώστας Σκρέκας και Κώστας Τσιάρας. Επιπρόσθετα στην παραπάνω ταβέρνα παραβρέθηκαν και οι Χρήστος Σταϊκούρας και Σταύρος Καλοφάτης, οι οποίοι έχουν εκλεγεί παλιότερα, ωστόσο δεν είχαν συμμετάσχει σε προηγούμενα δείπνα λόγω υποχρεώσεων.

Η συζήτηση ήταν χαλαρή αλλά είχε να κάνει με τις πολιτικές εξελίξεις. Μάλιστα ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη διήμερη περιοδεία του στη Λακωνία. Το επόμενο δείπνο του προέδρου της ΝΔ προγραμματίζεται με τους υπόλοιπους βουλευτές που μπήκαν στη Βουλή το 2015.
Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa