Κοινωνία

Το εμπόριο ναρκωτικών γύρω από την ΑΣΟΕΕ συνεχίζεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλά κρατεί το εμπόριο ναρκωτικών γύρω από την ΑΣΟΕΕ, όπως επίσης και το παρεμπόριο με τους δρόμους στην περιοχή κοντά στο πανεπιστήμιο να έχουν μετατραπεί σε εστίες ανομίας.

Ένας άνδρας κρύβει ναρκωτικά σε δύο βιβλία. Οι πελάτες αν και είναι δέκα το πρωί, έρχονται και ζητούν πληροφορίες. Ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, γεμάτο από διακινητές που κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους, με τις εικόνες από το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ να προκαλούν αίσθηση.

Είχε προηγηθεί ο άγριος ξυλοδαρμός δικηγόρου, ο οποίος είχε καταγράψει το παρεμπόριο που πραγματοποιείται έξω από την ΑΣΟΕΕ. Ο δικηγόρος δέχθηκε χτυπήματα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, ενώ όπως λέει στόχος των δραστών ήταν να του αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο με τα ντοκουμέντα από το παραεμπόριο.

«Λέγανε ‘γιατί βγάζεις’, ‘φύγε από εδώ πέρα’. Τους είπα ότι τα προϊόντα βγάζω, δεν βγάζω πρόσωπα. Μου επιτεθήκανε. Μπουνιές, κλωτσιές στο έδαφος. Μετά φύγανε», είπε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος.

Μάλιστα, τονίζει πως αν και κάλεσε αρκετές φορές την αστυνομία χρειάστηκε να περάσουν ώρες για να εμφανιστεί περιπολικό. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, όση ώρα περίμενε την αστυνομία να εμφανιστεί δέχθηκε νέες απειλές.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa