μουσική

Το ηχηρό μήνυμα των 15 50 κατά του καρκίνου

Οι 15 50 είναι ασυμβίβαστοι, ευγενείς ροκ τυπάδες και μας το δείχνουν συνεχώς μέσα από την πορεία τους στα μουσικά δρώμενα και τη στάση τους στα social media.

Οι Αθηναίοι 15 50 μετρούν 21 χρόνια ασταμάτητης πορείας και από επιλογή τους δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αφού όπως εξηγεί ο ιδρυτής και leader της μπάντας, Ρουσσέτος Δημητρόγλου δεν δέχτηκαν να κάνουν υποχωρήσεις στην καριέρας τους.

Όμως, με όλο το κόστος και την δυσκολία που  συνεπάγεται από την στάση τους αυτή, κατάφεραν με την συνέπεια που τους διακατέχει, με τα τραγούδια τους , αλλά και το ταλέντο τους στο να διασκευάζουν ύμνους μεταξύ αυτών:  «Θεός αν είναι», «Το παλιό μου παλτό» , «Δεν είσαι εδώ» , «Σταρ του σινεμά» , «Βενζινάδικο» να δημιουργήσουν ένα σκληρό πυρήνα «οπαδών» που τους ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια .

Οι 15 50 κάνουν πάνω από 140 εμφανίσεις-συναυλίες (οι περισσότερες sold out κάθε χρόνο), θα συνειδητοποιήσει και το μέγεθος των πραγμάτων.

«Με πολύ σκληρή δουλεία, αγώνα και σεβασμό στον κόσμο ανεβήκαμε την σκάλα της επιτυχίας» λέει χαρισματικός frontman των 15 50,  Μηνάς Τσίγκος, ο οποίος στο τέλος κάθε εμφάνισής τους δεν παραλείπει να ευχαριστήσει το κοινό για την αγάπη που τους δείχνει.

«Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε , είστε η ανάσα μας , η ψυχή και καρδιά μας. Σας ευχαριστούμε !!».

Πριν λίγες μέρες, οι 15 50 έδειξαν πόσο ροκ είναι με μια κίνηση που έκαναν στα παρασκήνια του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζονται στην Πάτρα και θέλησαν να την μοιραστούν με τους followers τους.

Έβγαλαν μια αυθόρμητη φωτό και έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα κατά του καρκίνου. Γιατί όπως υποστηρίζουν και οι ίδιοι δεν πρέπει να περιμένουμε κάποια παγκόσμια ημέρα για να στείλουμε το μήνυμά μας και να στηρίξουμε τα άτομα που βρίσκονται αντιμέτωπα με την επάρατο νόσο.

Αυτά είναι τα ατίθασα – σκληρά παιδιά !!!!

Όσοι δεν τους ξέρετε γνωρίστε τους …αξίζει …

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER