Κορωνοϊός Παρασκηνιακά

Το θετικά νέα από τον Τσιόδρα και το «καμπανάκι» από τον Χαρδαλιά

«Τέσσερις ασθενείς έχουν αποσωληνωθεί και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας ενώ τόνισε ότι 52 συμπολίτες μας έχουν πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΕΟΔΥ τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 74 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 966.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε, κατά την απογευματινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού, σε ενδεχόμενο λήψης νέων μέτων.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι «Κανείς δεν μπορεί να κάνει πρόγνωση για το είδος των μέτρων που θα πάρουμε. Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή. Δεν είναι ώρα για υποθέσεις. Το κράτος είναι έτοιμο για οποιοδήποτε σενάριο. Δεν είναι ώρα για εφησυχασμό, είναι ώρα ευθύνης».

«Όλα τα μέτρα είναι πάνω στο τραπέζι», είπε ο υφυπουργός για το ενδεχόμενο να ληφθούν νέα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. «Δεν μπορούμε να κάνουμε εικασίες», υπογράμμισε αναφορικά με το ενδεχόμενο παράτασης της απαγόρευσης κυκλοφορίας η οποία λήγει στις 6 Απριλίου.

Η χώρα είναι χωρισμένη σε 13 περιφέρειες, συνέχισε ο κ. Χαρδαλιάς και τόνισε: «Αξιολογούμε τα δεδομένα και αναλόγως κάνουμε τις συγκεκριμένες προτάσεις».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: 74 τα νέα κρούσματα, 966 συνολικά – 28 νεκροί

Νίκος Χαρδαλιάς: «Οι επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικότατες»

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa