Κοινωνία

Το λάθος της 40χρονης λίγο πριν διαγνωστεί με τον κορονοϊό

Η 40χρονη η οποία διαγνώστηκε ως το 3ο κρούσμα του κορονοϊού στη χώρα λίγο πριν πάει στο ιδιωτικό νοσοκομείο μετέβη στα εξωτερικά ιατρεία του δημοσίου νοσοκομείου «Σωτηρία» όπου πήρε αριθμό προτεραιότητας 160. Δεν είναι γνωστό αν εκεί ανέφερε το ταξιδιωτικό της ιστορικό, ότι δηλαδή είχε επιστρέψει από την Ιταλία και μάλιστα από περιοχή έχει πληργεί από τον ιό.

Παράλληλα αφού περίμενε για πολλή ώρα έφυγε από το «Σωτηρία» και μετέβη στο Μετροπόλιταν, σε δεύτερο δηλαδή νοσοκομείο. Ωστόσο εκεί, η αντιμετώπιση ήταν εντελώς διαφορετική. Συγκεκριμένα όποιος θέλει να μπει στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, πριν την είσοδό του, πλένει τα χέρια του στον εξωτερικό χώρο, φορά γάντια και μάσκα. Το Metropolitan έχει δημιουργήσει στον χώρο του πάρκινγκ, εκτός νοσοκομείου, έναν ειδικό θάλαμο προκειμένου τα ύποπτα περιστατικά κορονοϊού να μην εισέρχονται στο νοσοκομείο και να εξετάζονται εκεί.

Η γυναίκα αφού εισήχθη σε ειδικό θάλαμο και διαγνώσθηκε ότι έπασχε από τον κορονοϊό μεταφέρθηκε άμεσα στο Αττικόν νοσοκομείο.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa