Κοινωνία

«Το μάθαμε από τις ειδήσεις» – Τι λέει η κόρη του θύματος για το φονικό στην Κρήτη

Συγκλονισμένη και χωρίς να έχει πιστέψει ακόμα αυτό που συνέβη, εμφανίζεται η κόρη του 61χρονου Νίκου Σάλιαρη ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του το βράδυ των Χριστουγέννων στην περιοχή της Φορτέτσας.

Η ίδια, μιλώντας αποκλειστικά στο ekriti.gr δηλώνει ότι “Η μητέρα μου κι εγώ μάθαμε τι συνέβη από τις ειδήσεις, αρκετές ώρες μετά. Δεν μας ενημέρωσε ούτε η Αστυνομία ούτε κανείς”.

Η ίδια, δεν κατάφερε σήμερα να βρίσκεται στην κηδεία του πατέρα της καθώς όπως λέει αν είχα ενημερωθεί νωρίτερα, θα προλάβαινα να βρω εισιτήρια, κάτι που δεν έγινε τώρα και γι’αυτό το λόγο δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει τον πατέρα της.

Για την ώρα δεν επιθυμεί να πει κάτι άλλο καθώς ούτε εκείνη αλλά ούτε και η μητέρα της έχουν πλήρη εικόνα για τα όσα έγιναν.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση, ο 61χρονος έφερε ελαφρές εκχυμώσεις, κάτι που δείχνει πως προσπάθησε να αντισταθεί ωστόσο λόγω της μέθης στην οποία βρισκόταν… δεν τα κατάφερε.
“Υπήρξε αντίδραση την ώρα της πάλης. Το θύμα αντιστάθηκε αλλά η αντίσταση ήταν ελλιπής” είπε χαρακτηριστικά στο ekriti ο ιατροδικαστής Ξενοφώντας ΜάνΤακας που εξέτασε το πτώμα του άτυχου 61χρονου.

Πηγή: e-kriti.gr

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER