Περιφέρειες - Δήμοι

Το μήνυμα που έστειλε με τους νέους των Χανίων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

Στην Εκδήλωση «Νέοι & Τοπική Αυτοδιοίκηση», που πραγματοποιήθηκε από την ΟΝΝΕΔ Χανίων στο ξενοδοχείο Σαμαριά, παραβρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, ως κεντρικός ομιλητής.

Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Κώστα Δέρβο και το πλήθος κόσμου που τίμησε την εκδήλωση, ευχαρίστησε την ΟΝΝΕΔ για τη στήριξη και τη συμμετοχή της στην εκστρατεία του για την περιφέρεια Κρήτης και τόνισε ότι η υποψηφιότητά του εκφράζει και το αίτημα ανανέωσης που έχει ανάγκη και η χώρα συνολικά και η Περιφέρεια Κρήτης ειδικότερα.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε στη νέα γενιά καταρρίπτοντας τους γενικούς αφορισμούς που συχνά τη χαρακτηρίζουν ως απολιτίκ, ανιστόρητη και παθητική στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Απεναντίας, σχολίασε πως η νεολαία δεν διστάζει να εκφράσει πολιτική άποψη, δεν μένει στο περιθώριο των εξελίξεων, ενώ διεκδικεί μεγαλύτερη και ισότιμη παρουσία στην πολιτική σκηνή. Παράλληλα περιέγραψε την κατάσταση ολιγωρίας και αδιαφορίας που βιώνει η Περιφέρεια Κρήτης τα τελευταία χρόνια, και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη σημερινή διοίκηση.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Χρειαζόμαστε μια νεολαία που θα δρα με τολμηρό πολιτικό λόγο. Η νεολαία δε θα πρέπει να αποτελεί βιτρίνα για επικοινωνιακά τεχνάσματα προοδευτισμού. Κανένας τόπος δεν έχει μέλλον εάν η νέα γενιά δεν εμπλακεί ενεργά με τα κοινά και δεν πρωταγωνιστήσει στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα. Γι’ αυτό και δεσμεύομαι να έχω στο ψηφοδέλτιό της «Κρήτης Μπροστά» όσο περισσότερους νέους γίνεται. Και την επόμενη των εκλογών να αξιοποιηθούν σε σημαντικές θέσεις για το τόπο μας».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa