Κοινωνία Σε πρώτο πλάνο

Το μεσημέρι της Πέμπτης απελευθερώθηκε ο Νίκος Μαυρίκος – Ενημέρωσε μία ημέρα μετά

Ερωτηματικά αφήνουν τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο 51χρονος επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος που έπεσε θύμα αρπαγής στον Πειραιά στις 27 Δεκεμβρίου σχετικά με την απελευθέρωσή του.

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας μιλώντας στους αστυνομικούς είπε οι δράστες τον απελευθέρωσαν χθες στις 13:00, ενώ ο ίδιος ενημέρωσε σήμερα.

Ο επιχειρηματίας είπε πως δεν γνώριζε που βρισκόταν και σε ποιο σημείο τον είχαν αφήσει ελεύθερο. Μάλιστα, πρόσθεσε πως επιβιβάστηκε σε ένα ταξί που βρήκε μπροστά του και χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα για να φτάσει στο σπίτι της μητέρας του στον Πειραιά, το οποίο είναι κοντά στο δικό του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς εκεί έφτασε περίπου στις 14:00, αλλά δεν ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. γιατί ήθελε να ηρεμήσει από την περιπέτεια που είχε περάσει.

Ο ίδιος υποστήριξε πως οι απαγωγείς δεν του ζήτησαν χρήματα, ούτε εκείνος τους έδωσε για την απελευθέρωσή του. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τους διαλόγους που είχε με τους δράστες και αν τους είδε, εκείνος απάντησε: «Μου είχαν βάλει κουκούλα, με είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο και είχα δεμένα χέρια. Δεν ξέρω ποιοι ήταν, δεν θυμάμαι διαλόγους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έχει κάποιες εκδορές και σημάδια από χτυπήματα στο πρόσωπο, καθώς και ίχνη από δέσιμο στα χέρια του.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER
Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa