Οικονομία

Το νέο μέτωπο στον πόλεμο Κόκκαλη-Μαρινάκη

Δεν λέει να κοπάσει η επιχειρηµατική, πολιτική και ποδοσφαιρική σύγκρουση που µαίνεται ανάµεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Λάδι στη φωτιά» της σύγκρουσης ανάµεσα στις δύο «ερυθρόλευκες» οικογένειες έριξε  η ανακοίνωση του πλειοδότη για την κατασκευή των έργων της Περιφέρειας Αττικής, περιµετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η εταιρεία Ιντρακάτ, συµφερόντων Σ. Κόκκαλη, που αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος του έργου, ήταν η αφορµή για έναν νέο κύκλο επιθέσεων από την πλευρά του Β. Μαρινάκη προς την πλευρά Κόκκαλη.

«Οχι ακριβώς σαν… βόµβα, αφού όλοι είχαµε καταλάβει πλέον το πώς παίζει το παιχνίδι και σε ποια πλευρά του τραπεζιού κάθεται, αλλά όπως και να το κάνεις πλέον έπεσαν οι µάσκες για τα καλά! Είδαν και οι τυφλοί! Η Ιντρακάτ του Σωκράτη Κόκκαλη µειοδότησε και πήρε το έργο της υπογειοποίησης της “Αγια-Σοφιάς”! Της “Τζαµπασοφιάς”, της “Αρένας ∆ούρου”» ανέφερε αθλητική ηλεκτρονική σελίδα που εκφράζει τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυµπιακός.

Μάλιστα, το συγκεκριµένο δηµοσίευµα επανέλαβε σε ακόµα πιο σκληρή γλώσσα τα όσα χρεώνει συνολικά στον Σ. Κόκκαλη το περιβάλλον του Β. Μαρινάκη. Από τα χρέη του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» µέχρι τον Θωµά Μητρόπουλο και την ΕΠΟ. «Αναρωτιόµασταν ο κόσµος του Ολυµπιακού γιατί δεν µαζεύει το πιστό σκυλί του και το αφήνει να αλωνίζει και να µαχαιρώνει πισώπλατα τον Ολυµπιακό και σε ΕΠΟ, και σε ΚΕ∆, και παντού (…). Να µάθουµε, δηλαδή, γιατί µας έσφαζαν τα πουλέν του Θωµά, οι Παπαπέτρου και Ευαγγέλου, να καταλάβει ο κόσµος τον ρόλο τους στα δύο πρωταθλήµατα που έχασε ο Ολυµπιακός και να τελειώνουµε…» αναφέρει ανάµεσα σε άλλα το δηµοσίευµα.

Μάλιστα, κλείνει µε τη σηµείωση ότι «ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και δε θα αφήσει ο κόσµος του Ολυµπιακού να κλείσει…», δήλωση που εκλαµβάνεται ως συνέχιση της σύγκρουσης, µε ακόµα σκληρότερους όρους, καθώς ο συντάκτης προειδοποιεί ότι σε αυτήν τη µάχη θα παρέµβουν και οι οπαδοί του Ολυµπιακού.

Πάντως φαντάζει δύσκολο να στραφούν οι φίλοι της οµάδας εναντίον του ανθρώπου που έβγαλε τον σύλλογο από τα «πέτρινα χρόνια» και που τον διατήρησε στην κορυφή για σχεδόν µία δεκαπενταετία. Μάλιστα, σε µια εποχή που καθιερώθηκε από τους παράγοντες των αντίπαλων οµάδων ο όρος «παράγκα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κατονοµάζοντας εκείνα τα χρόνια ως δηµιουργούς της τους Σ. Κόκκαλη και Θ. Μητρόπουλο, τους ανθρώπους δηλαδή που σήµερα κατηγορούνται από τον Ολυµπιακό ως «υπεύθυνοι» για το ότι έχασαν την ΕΠΟ.

πηγή εφημερίδα Έθνος της Κυριακής

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa