Βιβλίο

Το νέο μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη – «Μια άλλη ευκαιρία…»

«Στην Ελλάδα της κρίσης συνθήκες αλλάζουν,ζωές ανατρέπονται,άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα που ούτε τα φαντάζονταν…

Νομίζεις ότι τα’χεις όλα ή τουλάχιστον όσα επιθυμούσες. Όμως,μια στιγμή αρκεί για ν΄’ανοίξει η κερκόπορτα, απ’όπουθατρέξουνναπεράσουνοιδιαψεύσεις,οι αναποδιές και τα βάσανα.

Και τότε αρχίζουν τα ερωτήματα: Θα μπορέσεις να επιστρέψεις; Και ποιο είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσεις; Θ’αποδεχτείς την ήττα ή θα αγωνιστείς για τη δικαίωση;».

Στο καινούργιο μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου A.Τριανταφυλλάκη συνταξιδεύουμε με ήρωες που βίωσαν την καταστροφή και αναζητούν το δικαίωμα στο όνειρο μέσα από μία ακόμη ευκαιρία.

Η θυσία ενός αδέσποτου σκύλου αποτελεί την αιτία για να μπουν σε κίνηση μικρές και μεγάλες συμπτώσεις αριστοτεχνικά δομημένες ,σε μια αλληλουχία,απαρατήρητη στην αρχή ,αλλά απρόσμενα ενδιαφέρουσα, όταν ξεδιπλώνεται στη συνέχεια.

Το βιβλίο αποθεώνει τη δύναμη του ανθρώπου να καθορίζει τη μοίρα του. Αρκεί να είναι αρκετά δυνατός, ώστε να απλώσει το χέρι του και να αρπάξει τη χορδή εκείνου του μοναδικού, παράλληλου σύμπαντος, ανάμεσα σε άπειρα πιθανά.

 

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa