Αθλητικά

Το ξέσπασμα Πετρούνια για τη μη ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ του προγράμματος του

Gold medallist Greece's Eleftherios Petrounias performs on the rings on the first day of the apparatus finals of the Gymnastics World Championships at the Aspire Dome in Doha, Qatar, Friday, Nov. 2, 2018. (AP Photo/Vadim Ghirda)

Ο Λευτέρης Πετούνιας μίλησε για την μεγάλη του εμφάνιση στον προκριματικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στους κρίκους, όπου απέσπασε τη μεγαλύτερη βαθμολογία, για τον τελικό στις 2 Αυγούστου, αλλά και για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά το πρόγραμμά του .

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα του, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης δήλωσε: «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί. Εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών, για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως, θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους. Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα, για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε live την προσπάθειά του, ξέσπασε λέγοντας: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER