Πολιτική

Το πρωτοσέλιδο για το οποίο η Χρυσoβελώνη πήρε τηλέφωνο την εισαγγελέα!

Με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου επικοινώνησε η υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδια του κρατικού τομέα για την Ισότητα Φύλων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη με αφορμή πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» προκειμένου, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της υφυπουργού «να συνομιλήσουν με θέμα τους κινδύνους που επισύρει για την ελληνική κοινωνία, η διακίνηση ακραίων και χυδαίων στερεοτύπων που αφορούν τις έμφυλες σχέσεις».

Η Ρένα Δούρου, ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που μπήκε στο στόχαστρο του εν λόγω πρωτοσέλιδου, έκανε λόγο για επαγγελματίες της χυδαιότητας.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ. «Το «Μακελειό» είναι σύμπτωμα του εκχυδαϊσμού της δημοσιογραφίας και της πολιτικής αντιπαράθεσης. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να μην συνεχιστεί αυτό το αίσχος. Όμως, η τιμωρία από τη δικαιοσύνη δεν αρκεί. Απαιτείται η καταδίκη από σύσσωμο τον δημοκρατικό κόσμο και τις πολιτικές δυνάμεις. Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στο βούρκο του “Μακελειού”», αναφέρει σχετικά.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε λόγο για απίστευτη χυδαιότητα και προανήγγειλε ότι θα διεθνοποιήσει το θέμα.

 

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa