Παρασκηνιακά

Το υπονοούμενο Μητσοτάκη σε Τσίπρα: «Θα έχετε χρόνο να δώσετε εξηγήσεις για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης διασταύρωσαν τα ξίφη του στη Βουλή με φόντο το νέο νομοσχέδιο για τις πορείες και τις διαδηλώσεις.

Κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός ανέφερε με νόημα στον κ. Τσίπρα ότι «Δεν θα μιλήσω για σκάνδαλα και σκανδαλολογία γιατί πολύ φοβάμαι ότι έστω και μια δική μου αποστροφή θα μονοπωλήσει την δημοσιότητα. Μην ανησυχείτε θα υπάρχει πολύς χρόνος να ερωτηθείτε και να δώσετε εξηγήσεις για όλα αυτά τα οποία ακούμε. Δεν ξεχνιούνται αυτά εύκολα και εν πάση περιπτώσει κάποια στιγμή θα χρειαστεί κι εσείς να απαντήσετε για όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες».

Το υπονοούμενο αυτο μόνο τυχαία δεν ήρθε καθώς θα πρέπει να σας θυμίσουμε ότι λίγη ώρα πριν την διαμάχη στη Βουλή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας , άφησε ανοιχτό το θέμα εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς. Τέλος  ο κ.Πέτσας, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επεκταθεί και στον πρώην πρωθυπουργό η εξεταστική.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa