Κοινωνία

Τραγικός απολογισμός του «Ιανού» στη Θεσσαλία: 3 νεκροί, 1 αγνοούμενος και εκτεταμένες καταστροφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ιανός σφυροκόπησε ανελέητα τη Θεσσαλία σκορπώντας τον θάνατο και προκαλώντας πολλές υλικές ζημιές. Η Καρδίτσα αυτή τη στιγμή έχει βυθιστεί στην λάσπη σ’ ενα πρωτόγνωρο φαινόμενο το οποίο έπηξε την πόλη.

Η ίδια εικόνα επικρατεί και στο Μουζάκι όπου οι καταστροφές είναι εκτεταμένες και οδικό δίκτυο έχει υποστεί πολλές ζημιές. Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από την πυροσβεστική υπηρεσία Καρδίτσας, ο 62χρονος που αγνοούνταν από χθες, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ιανός». Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, κατέρρευσε η στέγη του σπιτιού του το χωριό Καστανιά, και τον καταπλάκωσε. Με τον θάνατο του 62χρονου, τα θύματα από την κακοκαιρία «Ιανός» ανέρχονται σε τρία.

Να σημειώσουμε ότι θες, ηλικιωμένη γυναίκα στα Φάρσαλα, ήταν το πρώτο θύμα της σφοδρής κακοκαιρίας, ενώ στην Καρδίτσα βρέθηκε νεκρός ένας 63χρονος κτηνοτρόφος αλβανικής καταγωγής. Την ίδια στιγμή μεγάλη ανησυχία επικρατεί για την 43χρονη που αγνοείται στη Θεσσαλία μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας. Άνδρες της Πυροσβεστικής «χτενίζουν» τις περιοχές όπου εξαφανίστηκε, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Πρόκειται για μια 43χρονη οδηγό αυτοκινήτου που παρασύρθηκε στο Μουζάκι Καρδίτσας κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας.

Εκατοντάδες είναι οι κλήσεις που γίνονται από κατοίκους της πόλης για αντλήσεις νερού σε κατοικίες και επιχειρήσεις, ενώ από χθες οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι της Καρδίτσας δίνουν το δικό τους αγώνα, για να επανέλθουν στην κανονικότητα. Το νερό που μετατράπηκε σε λάσπη μπήκε σε πολλά σπίτια και κατέκλυσε ένα μεγάλο μέρος της πόλης δημιουργώντας παράλληλα πολλές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και υδροδότησης.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa