Κοινωνία Σε πρώτο πλάνο

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Κατέσφαξε τη γυναίκα του μετά από καυγά

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων με θύμα μια 45χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε σφαγμένη από τα χέρια του 50χρονου συζύγου της.

Το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά, ο οποίος κατέληξε στο αποτρόπαιο έγκλημα, για το οποίο δηλώνουν σοκαρισμένοι ακόμα και οι αστυνομικοί.

Μάλιστα το μένος του δράστη ήταν τέτοιο που, όπως αναφέρουν πληροφορίες, την μαχαίρωσε πολλες φορές στο λαιμό και στην κοιλιά.

Ο άντρας, ο οποίος δεν κατάγεται από το Μεγαλοχώρι αλλά διέμενε εκεί τα τελευταία χρόνια, μετά την πράξη του τηλεφώνησε την αστυνομία όπου και ομολόγησε την πράξη του.

Λίγο αργότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για το τι προκάλεσε την οργή του.

Τραγικές φιγούρες τα τρία ανήλικα παιδιά της άτυχης γυναίκας, η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας και καταγόταν από το Γοργογύρι Τρικάλων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων είχαν συχνούς καυγάδες, οι οποίοι είχαν γίνει ακόμη πιο έντονοι και εκρηκτικοί τις τελευταίες εβδομάδες.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ